Som v 15. týždni a starší syn a partner sú chorí

mary39
16. mar 2018

Ahojte prosim vas,chcem sa spytat ci mate s tym niekto skusenosti,ked ste boli tehotne a vsetci ostatny clenovia vasej rodiny (partner a syn) boli chory s vysokymi horuckami a vase tehotenstvo dopadlo aj tak dobre a dietatku v brusku sa nic nestalo? Zacinam mat z toho velky strach,lebo partner je takto chory uz treti den a synceka to chytilo dnes,mavaju vysoke teploty az cez 39. Mam strach aj o nich a aj o to este nenarodene dietatko.

nkem
16. mar 2018

Ja som v 13tt a bola som takto chora aj ja, nielen decka a skoncila som na antibiotikach a vsetko je v poriadku, uz som mala ultrazvuk 😊

pininka
16. mar 2018

Aj u nas boli chore deti,ja som to nechytila, ked tak si kup ruzko. Ale potom som aj tak sama ochorela a musela brat atb, takze tazko sa tomu vyhnut.

mary39
autor
16. mar 2018

No ved sono mam buducu stredu,tak hadam to bude ok vsetko. Len ma prepadaju kadejake myslienky,ked cele noci nespim a stale okolo nich lietam. Ale tak hadam bude vsetko v poriadku a malinkemu sa nic nestane 😄

shades3
16. mar 2018

nemusi sa ti nic stat, nebezpecnejsie by bolo, keby ty si mala teplotu, potom sa musis liecit, aby sa babatku nic nestalo. ale ako moj lekar povedal - keby pri kazdom kychnuti a chorobe buducich mamiciek sa nieco stalo, tak ludstvo vymrie 🙂 🙂 pekne, ze? 🙂 kazda baba, co poznam, prekonala nejaku horsiu chorobu v tehu a uplne zdrave babatka, ja som mala zapal priedusiek s teplotami pri prvej a je uplne zdrava, mudra a sikovna, aj teraz s druhym co cakam to iste len nedavno, a vsetko je v poriadku 🙂 nemusis sa velmi bat, len keby si ty ochorela, tak bezkaj si pre lieky k dokimu.

februar2017
16. mar 2018

Syn mal 5dni skoro 40tky a ja som bola v 35-36tt a nič sa nestalo.ani som od neho neochorela. Predpokladám,že berieš vitamíny,tak si dopln ešte ovocím Ccko a bude dobre

marylynn
16. mar 2018

Neboj sa, druhý trimester je už bezpečny, bábo je chránene placentou. Držím palce ;)

deti95060810
16. mar 2018

ak máš kde, tak na pár dní sa odsťahuj - to by bolo najlepšie...

mogaa
16. mar 2018

Ideálne by bolo ak máš kam ísť(napr.rodičia) tak na pár dní vypadnúť. Partner by to určite pochopil a o syna by sa postaral aj s teplotami. Ak sa ale nedá,tak sa nestresuj. Dôležité je často vetrať a ak by si to chytila -treba k lekárovi.Sú aj ATB pre tehotné.

mogaa
16. mar 2018

A hlavne žiadny stres- bábo bude zdravé.

bosoriak
16. mar 2018

Ale no, zas z jednej chripky netreba hned zenu vystahovavat z domu. To iste mozes chytit v obchode alebo na ulici. Moje decka boli vzdy chore, ked som bola tehotna, ved su to deti a v skolke, takze nielen teploty a sople, ale aj pekne anginy, sarlachy a podobne lahodky. Bud som to chytila aj ja a normalne som to prekonala alebo som to ani nechytila, zas v tehotenstve je ta imunita vybudena.

Nerob si stresy, vsetko bude OK. Pekne sa postaraj o svojich blizkych a nezabudaj na zakladne veci - dost tekutin, vitaminy, zelenina, ovocie, oddych a byt vela vonku ak mozes, to pomaha najviac. A ak nahodou ochories, treba to pekne vyuzit - cely den v posteli s obskakovanim sa ti nemusi tak skoro naskytnut 😀

Vela zdaru!

otrubulka
16. mar 2018

Aj moj syn je chory a aj manzel a aj ja som bola.. Prepac, ale byt tebou tak to neriesim. Ochoriet mozes hocikde... Proste sa tomu nevyhnes. Ja som v 19 tt a som v poriadku. A popri tom robim v MS a deti naookolo neustale byvaju chore, netreba byt precitlively a zamyslat sa nad takymi vecami. Proste zvys prijem vitaminov, dbaj na hygienu, casto vetraj. Pri bezych ochoreniach sa nemas coho bat, ved uz si v 2 trimestri 😉

1mina
16. mar 2018

Ja som v 24 týždni medzitim som prechodila viac krat choreho manžela ktory prave teraz leži s horúčkou a antibiokami už treti den- mne zatial nič neni klop klop snad to zvladneme...a x pacientov chorych a kolegov 🙂 takže netreba sa bat popredu stane sa aj tehotnym že ochoreju vyležia a nič sa nestanr 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre