Ahojte dievcata, idem as opýtat, som v 15tt a pribrala som uz 8kg :((( casto chodim peso, hybem sa jem len a lne zravo tak ako pred tehu....nechapem tomu, Casto som chodila v tetstve na endo....kvoli stitnej zlaze......vzdy som boal bacula a potom po puberte siv ahu udrzujem cvicenim a zdravou stravou..............tak isto sa stavujem aj teraz a ja neviem ci to moje telo nieje zblbnute z hormnovo........môze byt to priberanie zo stitnej???
@samara9 no ja som sa prejedala dosť na začiatku tak mňa to neprekvapilo,ale keď ty nie,myslím že to bude zmenenymi hormonmi ale mysliet neznamená vedieť... Keď sa zasmiala,nemá potrebu to riešiť keď krv máš v poriadku... Každá sme iná,hormóny sa menia u každej a rôzne,tak až tak sa tým netráp,uvidis ako budeš priberat ďalej,mne sa to posledný trimester spomalilo 🙂
@samara9 krvný obraz ti môže spraviť aj obvodný,ale musíš povedať,že chceš na štítnu žľazu aby skontrolovali hormóny ! Ja má štítnu už 6rokov...mi zistili po prvom synovi,keď mal 3roky. Mám zníženu činnosť....tak beriem lieky a pravidelné kontroly u endokrinologičky 🙂
@miminka327 jj to som pocula ze su dva extremy ze jedny ludia su taky co nic nejedia apriberaju a potom opak zje aj kona a je stihla...ja mam to ze sa pozrem na vodu a priberam ale zdravo stravou a pohybom sa mi darilo drzat priemernu vahu ale to co sa deje je neskutocne
@samara9 veď uvidíš...sama to nezistíš...tie testy si daj spraviť určite...budeš kľudnejšia a hlavne ak by si to mala,aby si čííím skôr začala s liečbou 😉
@samara9 jasné že ťa to neteší,keď sa snažiš zdravou stravou a pohybom to aspoň zmierniť teraz a nefunguje...aj mňa by to mrzelo keby som v tvojej koži...a aj môj dokt.sa hneval keď zistil koľko som na začiatku pribrala,už som si začala v poradni aj uberať na váhe aby sa nehnevali 🙂 ja sa zas bojim keď porodim že schudnem zas pod 50kg a nebudem vedieť nabrať ☹ samá kosť,sa hanbím aj do zrkadla pozrieť... Tých 60 kg by som brala juj ,no ty si si ich musela odmakat a snažiť sa,neviem si predstaviť že by som musela chudnut,to by bol pre mňa trest nejest naco mám chuť...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@samara9 ahoj,ja som do 20tt pribrala 15kg,teraz mám 19kg navyše,ale ja mám stitnu v poriadku,len som bola velmi chuda tak si telo naberalo koľko potrebuje...ale u teba bohvie keď si mala v detstve so stitnou...jedine vyšetrenie keď chceš byť kludna a vedieť z čoho 🙂