Som v 15. týždni a odišla mi hlienová zátka

22. jún 2022

Dievcata, som na konci 15tt a odisla mi hlienova zatka :-/ mam trochu strach. stalo sa vam to uz niektorej a bolo to ok? Priznaky tehotenstva mi nieco pred vyse tyzdnom uplne odisli, necitim vobec nic, akokeby som ani nebola tehotna.. som uz dva tyzdne dost chora, beriem atb. bojim sa ze babatko uz nezije a caka ma potrat... ☹

anjelicek26
22. jún 2022

Hlienova zatka pochybujem, ale ak krvacas s hlienom tak smer pohotovost, lekar, okamzite... ze tehotenske priznaky v tomto case odozneju je normalne, ale obcas sa fakt stane aj zle, nasmu babu v 14tom tyzdni zastalo srdiecko no :( Takze ist k lekarovi nech spravi sono. Tie nervy okolo toho ti robia aj tak strasne zle na psychiku.

autor
22. jún 2022

@anjelicek26 neviem co ine by to mohlo byt, som tehotna stvrtykrat a mam uz dve deti, takze mam skusenosti... ale teraz sa fakt bojim... len som fakt KO, uplne chora, ledva zijem :-/

anjelicek26
22. jún 2022

Nema nejaka kamoska doma doppler domaci, ze by ti pozicala, popocuvat srdiecko? Bez lekara toto tazko :( Nadopovat sa liekmi a ist, na usta rusko.

barus26
22. jún 2022

tiež si nemyslím, že to bola hlienova zatka.. Každopádne neviem na čo čakás. Treba ísť lekárovi, určite to vydržis

mamkalentedkova
22. jún 2022

Už si mala byť u lekára . Tehotná s akýmikoľvek príznakmi vždy urgentne vyšetrovali .Každopádne držím palce ,aby ste boli v poriadku obaja

kiki68
22. jún 2022

Ved mazat smer pohotovost, my s tym vela nespravime. To musia usg zistit c akom stave to je, aj dlzka krcka maternice. Mozno Ta upokojim tym, ze mne tiez odislo z hlienovej zatky uz okolo 24tt, taky rosol. Paradoxne zvysok odisiel ked som rodila a dokonca prenasala cez termin. Ale lekar to ma vidiet podla mna urgentne

dassena
22. jún 2022

tomuto nerozumiem, ze ak mas pocit ze sa ti taketo nieco udialo ( co dufam ze nie) ako co cakas ze ti tu napiseme? vyloz nohy a citaj casopis? utekaj k lekarovi nech ta cim skor pozrie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre