Som v 15. týždni a nepočujem srdiečko cez AngelSound

15. apr 2023

Ahojte stalo sa vám niektorej že ste nepočuli srdiečko cez Angel sound. Dnes som upratovala WC a dosť som sa na dýchala toho savoveho smradu. Dúfam že som bábätku nemohla ublížiť. 🥺

pribinak
15. apr 2023

Nie, tehotné pracujú aj ako upratovačky

trinityf
15. apr 2023

Ja som ziadny angel sound nemala. Na co sa zbytocne stresujes, ked to nevies pouzivat?!

sajmonka_1216
15. apr 2023

ked sa bojíš, tak to nepoužívaj... sú aj iné prostriedky... ale zbytočne preháňaš..

katuskamala1
15. apr 2023

To sa vazne pytas? Ze realne si myslis ,ze by si mohla takto ublizit?

ailiba
15. apr 2023

Nie je to lahke pouzivat... Musis presne najst srdiecko a u takeho maleho plodiku je to tazke... Nevies, ako je otocene, ako pritlacit. Ja som tiez nic nepocula... A vsetko v poriadku.

sajmonka_1216
15. apr 2023

@katuskamala1 niekedy mám pocit, že niektoré ženy v tehotenstve akoby stratili rozum a ,,otupievavajú" :D minule tu jedna bola hotová z toho, že či môže jesť salámu na pizzi... lebo nevie či je dosť upečená a ona surovú salámu neje, aby neublížila bábatku ... svet speje do záhuby... :D

deti95060810
15. apr 2023

to máš samovyšetrovanie?
a máš doma aj gyn. stôl - kozu a píšeš si aj recepty? 😉

sandyan
15. apr 2023

Vsetko pekne sem tam doma popocuvat srdiecko,ale ja by som to doma nechcela mat, zbytocny stres a nervy pre mamicku...a k tym cistiacim,neboj sa upratovala som cele tehotenstvo ako blazniva,dokonca mi aj celkom dobre vonalo savo a maly je zdravy😀

betka233
15. apr 2023

Nechapem tomu vysmievaniu autorky... ja som v tehotenstve ani nevedela ze take nieco existuje a velika skoda... moj maly nebol vobec akcny, casto som jeho pohyby dlho necitila, ale bolo stale vsetko ok, tiez mi vtedy behali hlavou kadejake hluposti... ak by som mala teraz taku moznost, nevaham a bola by som kludnejsia 😇

autor
15. apr 2023

@sandyan ďakujem za normálnu odpoveď. Mylela som si ze sa ani nedočkám. Niektoré asi nevedia čo je to mat strach o svoje bábätko.
@betka233

trinityf
15. apr 2023

Garantujem ti ze vsetky z nas vedia co je to mat strach o svoje babatko...

zuzi0911
15. apr 2023

Ešte je maličké...ťažko ho nájsť...
Neboj,určite je v poriadku 😊 a keď tak skus úplne dole až ako začína ochlpenie a drz sa tak nízko a hľadaj aj po stranách 😊

dejna_
15. apr 2023

Ja som tiež v 15 Tom ešte nepočula ale nie som najstihlejsia. Počula som až neskôr ale nejak som, sa tým nestresovala. A to Sabo určite nič neurobilo, ale zbytočne to nechajte keď nemusíte len nalejte a nechajte pôsobiť a potom opláchnite..držím.palce

tanyan
15. apr 2023

Keď je placenta vpredu, tak ani pohyby poriadne necítiť. Naozaj to chce v tomto štádiu tehotenstva veľa trpezlivosti, aby si našla to správne miesto na počúvanie.
Ohľadom chémie - aj ty by si musela cítiť príznaky otravy, ak by to malo byť v takej miere, že by to uškodilo plodu.

rebrambora
17. apr 2023

Naco vobec su taketo veci ako Angelsound dobre 🤦‍♀️

barbi01
17. apr 2023

Ahoj ja som tak isto toto tehu stresovala kvoli tomu že som nepočula srdiečko ale nakoniec to bolo vraj kvoli tomu že mam placentu v predu a maly sa tlači na križe až od 18tt som slabučko počula prvykrat ❤️ takže neboj niesi v tom sama 😊

any_soj
17. apr 2023

@rebrambora aby žena v sebe nenosila nevedomky 4 týždne mŕtve dieťa, do ďalšej kontroly ;) napríklad, keďže zamlcany potrat sa žiaľ stáva. Mne zas to odporučil doktor po smrti dcéry v 38.tt s tým, že mám kontrolovať pulz...
Autorka - doteraz si počula? Lebo ja napríklad vďaka tukovým zásobám som nepočula ešte ani v 22.tt 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre