Ahojte… som cca v 14tt .. aaa pocity, že som tehotná ma dajak úplne opúšťajú.. ešte aj príznaky sa nejako vytratili, prsníky prestali bolieť, pobolievanie v podbrušku nemám a jedinú novinku mám a to je problém so zápchou.
Je tu nejaká tehulka, ktorá mala klasické tehot. príznaky a teraz ju už nič netrapi a je všetko v poriadku ?
@martina_hod dve tehotenstva žiadne príznaky ,tretie a asi každý jeden príznak čo som si čítala čo ma čaká v určitom týždni 🙈zápcha je nepríjemná ale u mna stačili sušené slivky 🙂 a prechádzky aby sa čreva rozhýbali 🙂 do jedálnička pridať vlákninu 🙂 užívaj si bezproblémové tehotenstvo ❤️
@jomarch ďakujem.. tak strach tam je, z dôvodu predchadzajúcih potratov .. teraz mam sice nasadene lieky od hematologa ale pri kazdej zmene zacnem byt nekludna .. poslednu kontrolu som mala minuly piatok (to bolo velke prvotrimestralne sono) bolo vsetko v poriadku.. tak len verit ze to bude aj nadalej v poriadku
@martina_hod kúp si melasu je to zdravé a pomáha to
@martina_hod tak tomu uplne rozumiem ♥️ drzim velmi palce, aby vsetko bolo ok. ale som si ista, ze bude. a inak zapcha ma trapi cele tehotenstvo. obcas zaberie nejaka kombinacia potravin, napr jogurt a kava s mliekom alebo jablko. najlepsie mi zatial pomohla klasicka glycerinova cipka 🙈 tie mozeme
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@martina_hod ahoj, som sice 38tt, tak som sa musela trosku zamysliet 🤣 ale viem ze najhorsie, resp najvyraznejsie priznaky som mala v 1.trimestri. jak prisiel 2.trimester, prestalo mi byt konecne zle a prestala som byt hakliva na nejake pachy. Pamatam si ze prsia ma pobolievali na striedacku uz prve tyzdne, tiez mi to bolo cudne, ze chvilu bolia a idu prasknut a potom nic. teraz mam dokonca pocit ze sa zmensili, ale to bude asi len tym, ze brusko sa vyrazne zvacsilo 🙂 urcite sa tym nestresuj. kazde tehotenstvo je ine, niektore ani nevedia ze su tehotne. ono tie priznaky sa v case aj menia, tym ta samozrejme nechcem strasit, ale neskor uz je to skor o kondicke, dychu, zadychavani, bolestiach chrbta. ale urcite sa nestresuj 🙂