Ahojte baby.. Som na začiatku 14tt a mam zápchu... Také kŕče mám v brušku, čo by som si mohla dať aby mi povolilo?
ahoj viem o jednom výbornom oleji, značku ti pošlem do ip.... pomáha nie len na zápchu ale je iné výhodu a hlavne v tehotenstve.
Neberies tehu vitamíny? Ja som tak bojovala so zápchou keď som ich brala lebo tam bolo veľa železa. A kým som neznizila dávky tak na mäkšiu stolicu mi nič nezaberalo okrem čipku.
@nikpa femibion 2 akurát mam asi 4 deň
Vlakninu kazdy den rano zarobit do vody pomiesat aby bol z toho gel vypit a za tym este pohar vody pocas dna tiez vela vody to je jedine co u mna funguje
Kúpiť a mať doma Lactulose (ak už to nejde dlhšie) a inak piť každý deň Psyllium. 🙂
Ja som momentálne 17tt a taktiež s tým mám problémy 😫
Ja som musela jest pravidelne susene marhule alebo datle.. kazdy den aspon 5-7 kusov.
Slivková šťava z DM, sušené slivky namočiť večer, ráno vypiť tu vodu a aj slivky zjesť, určite pôjdeš
Ja som brala vtedy Prenatal od Jamiesonu a bolo tam veľa železa. Skús pozrieť zloženie alebo na týždeň vysadit a uvidíš či príde zlepšenie. Ale väčšina tehu vitamínov má prekročeny denný limit dávkovania.
tiez som s tym mala problemy, pomohlo acidofilne mlieko neochutene a susene slivky
Vlákninu každé ráno do jogurtu, slivky, jablká, kyslá kapusta 😀
Sumive tabletky vapnik.....stále keď som bola tehu...mi to pomahalo....plus vápnik v tehotenstve i tak je vhodné doplnat
Slivkovy kompot
vyskúšala som možné, aj nemožné, po týždni mi pomohla min.voda Šaratica
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
kapustovu stavu... kupis vo freshi...vola sa juska... to tak tak fajne precisti 🙂 staci 3dcl vypit