Som v 14. týždni a bolí ma žalúdok a hlava

marrycvengrosova
30. apr 2022

Som 13tt a 3 d a posledné 3 dni ma ku večeru strašné boli žalúdok a hlava ... Teraz 28.4 som bola na sone povedali mi že je všetko v poriadku dali mi aj prvú fotku.. ďalšie sono mám až 23.6 .... Tak by som chcela radu či neviete čo to môže byť a čo mi pomôže

matullienka
30. apr 2022

Žalúdok možno z jedla, možno ti nejaké potraviny ako tehotnej nesedia skús probiotíka a hlava môže aj z tlaku alebo od chrbtice

barus26
30. apr 2022

@marrycvengrosova sono až 23.6.? asi si chcela napísať 23.5 či? čo sa týka zaludku odsleduj si potraviny po ktorých ta žalúdok boli a tie vyrad z jedálnička. Mne veľmi robilo zle skoro všetko ovocie a zelenina, potom neskoro to prešlo

ivka21
1. máj 2022

@marrycvengrosova magnézium tiež som v noci mávala až kŕče v žalúdku a toto mi pomohlo

marrycvengrosova
autor
1. máj 2022

@matullienka práveže nemám vôbec chuť do jedla zjem trošku a cítim sa plná

marrycvengrosova
autor
1. máj 2022

@barus26 nie 23.6

barus26
1. máj 2022

@marrycvengrosova to máš poradňu až za 2 mesiace? divne nie? Poradňa by mala byt každé 3-4 týždne

matullienka
1. máj 2022

@barus26 ona ale písala, že vtedy má sono nie poradňu, nie každý gynekológ robí sono pri každej poradni

barus26
1. máj 2022

@matullienka to som prehliadla. To viem že každý nerobí sono vždy na každej poradni.

marrycvengrosova
autor
1. máj 2022

@barus26 poradňu mám 17.5 lenže moja ženská nemá sono tak chodievam do polikliniky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre