Som v 13 týždni a spadla som

tomkovazuzi
28. jan 2013

Kočky prosím o radu, dnes som spadla tak trochu nemotorne - zachytila som sa kde sa dalo, oškrela som si ruku, chrbát a mierne som dopadla na zadok. Brucho som si neudrela. ... mám stresovať? Mám sa niečoho báť?
ďakujem

kmkke
28. jan 2013

@tomkovazuzi Nemusíš, ja som pridrbala 2krát. Raz v 5 mesiaci som zakopla o tie "debilné Schusterove dlaždice" na Hlavnej v Košiciach, padla som rovno na brucho, ale mala som šťastie že som akurát vyšla z obchodu a mala som plnú tašku vecí, takže to odniesli len oškreté dlane, kolená a vytknutý členok. A druhýkrát som sa natiahla v robote medzi vchodovými dverami, akurát zmyli podlahu a ja som vkročila. Tak aká dlhá a široká, tak som v 7mesiaci zostala sedieť na riti na prahu (joj, ale kostrč ma bolela ešte týždeň 😀 )

wudz
28. jan 2013

@tomkovazuzi Ak ťa nič nebolí, nestresuj, ale ak by ťa žačalo pobolievať v brušku, utekaj k lekárovi..

tomkovazuzi
autor
28. jan 2013

@kmkke ďakujem bo mi od stresu asi aj brucho stvrdlo trošku, ale ináč ma nič okrem odretého chrbáta nič nebolí. Taký pád som ešte nezažila a to som ťarbavá, jak dieťa :D

kmkke
28. jan 2013

@tomkovazuzi No ja som sa tiež dosť zľakla, a najviac asi vyšaloval manžel keď som mu volala aby prišiel po mňa, že ma neskutočne bolí členok a že som pridrbala. Neviem či letel helikoptérou, ale riť mal stiahnutú riadne ako sa bál či je všetko ok 😀

vlad3331
28. jan 2013

ak nie su žiadne bolesti nič podobne dufam aj nebudu tak nie..ja včera spadla a nem mala štastie ako ty..mam obrovsky modrofialovi maliček a od bolesti som nespala dnes je to lepšie..opatruj sa vonku jeto hrozne šmyklave...ale na tvojom mieste bych šla na sono a maš dušu na mieste nič ti to neuroby ani doktorka steba neodkusne nevieš čo sa deje vo vnutry...inak gratulujem k miminku opatrujte sa a držte

kristina39
28. jan 2013

ahoj my sme boli na dovolenke ked som padla v kupelke..tiez som sa snazila zachytit a padla som na rit...brusko som si nebuchla ale tak mi poskocilo...nakolko ja som strasny stresak mi ostalo zle ale to od strachu...nic ma nebolelo nekrvacala som ani nic...ale ked som uz bola v 6 mesiaci tak som isla na pohotovost...a to sme isli z terchovej do ziliny...ale nic to nebolo vsetko v poriadku 🙂 ked ta nic neboli a nemas ziadne problemy tak bud kludna ale ak sa nieco objavi pre istotu skoc k dr 🙂 vela stastia 🙂

tomkovazuzi
autor
28. jan 2013

Kočky ďakujem ste zlaté, moc ste mi pomohli. 😀 Si budem dávať ešte väčší pozor ako doteraz,

veronicka12
28. jan 2013

Ahojte no ja som spadla minulu nedelu na pravy bok na lade strasne som sa zlakla ja som okamzite utekala na pohotovost kde si ma aj nehali radsej na pozorovanie urobili mi potrebne vysetrenia sono a pod.,chvalabohu je vsetko v poriadku v stredu ma pustili domov ja by som urcite isla a este ked je to taky tt.

tomkovazuzi
autor
28. jan 2013

@veronicka12 ahoj keď ja som nespadla takže prudko a z výšky skôr som len tak dopadla na zadok, tak neviem. Nebolí ma nič už aj nervózne bruško sa uvoľnilo. Teraz aj tak nikde u nás pohotovosť nie je, takže počkám do zajtra a uvidím.

mirkazbirka
28. jan 2013

Stáva sa. Ja som spadla v nejakom 4 mesiaci, vonku krásne slniečko, chodník rovný a ja som sa skosila. Nejako sa mi noha vytkla. Našťastie to odniesli len kolená a dlane, tak som si kľakla. Iba som sa zľakla, nič ma nebolelo, tak som ani lekára nevyhľadala. Ak zacítiš nejaké zmeny, bolesti, určite zájdi za lekárom. Ak nie, tak v poho.

veronicka12
28. jan 2013

@tomkovazuzi Jasne ved ty musis vediet ja som bola v sekunde na zemi takze radsej som sla, nekrvacala som nic ale radsej. A mam pokoj viem ze je to v pohode. Opatruj sa ak by sa ti nieco nezdalo hned chod radsej nadarmo ako vobec.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre