Som v 13. týždni a mám pichanie v ľavom boku

lara_pattinson
8. apr 2019

Ahojte babi
Chcem sa opýtať som v 13tt
A strašne ma pychá v ľavom boku
Už necelé 2dni nemôžem ani chodiť strašne to pychá :(
A tlačí má pri vaječniku
Čo stým??

hennyinnsbruck
8. apr 2019

No nič 🤷‍♀️ zavolaj lekárke

tenerifka
8. apr 2019

@lara_pattinson to musi byt naozaj tvrde, ak to pycha

katrin69
8. apr 2019

Určite by som tým oboznámila doktora, nech v prípade bližších info vie rozpoznať, či treba kontrolu, alebo len dobré šetrenie. Pokiaľ nie je špinenie ba horšie krvácanie, nechytala by ma vôbec panika... Minulý týždeň ma pri dlhšej prechádzke a tlačení kočíka tak rozbolelo v podbrušku, že som musela hodiť slimáči krok, čo som sa nevedela pohnúť. Na druhý deň prišlo špinenie. Po asi treťom dni špinenia (neboli to dni po sebe) som volala doktorke a tá mi povedala, že keď to bude pokračovať, mám dojsť na kontrolu. Pri prvej som mala rizikové tehotenstvo a strašne som ľúbila spať na bruchu, krvácala som v 8tt a mala som malé bolesti, nie ako opisovali dievky, ktoré potratili... V mojom okolí je ich dosť... Teraz, aby som nezostala na rizikovom a v nemocnici (nemôžem si to dovoliť), tak som si dopriala oddych, teda ležanie a bojujem s tým, aby som nespala na bruchu. Už týždeň v kuse som nešpinila, nemám bolesti a som spokojná, až na to, že som celý čas doma...
Keď si v práci, je to ťažšie oddychovať, radšej byť doma, ako mať väčšie ťažkosti a byť v nemocnici...
Drž sa 😉

ewiculik
8. apr 2019

@lara_pattinson Netreba to zanedbat a konzultovat to s lekarom, moze to byt zapal na vajecniku, moze to byt slepe crevo, cokolvek, ak to fakt tak strasne boli isto necakaj, nie je to sranda :(

flientica
10. apr 2019

Ak to trva uz viac dni tak by som isto sla alebo minimalne zavolala doktorovi ci mas prist alebo je to okay

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre