Ahojte babi
Chcem sa opýtať som v 13tt
A strašne ma pychá v ľavom boku
Už necelé 2dni nemôžem ani chodiť strašne to pychá :(
A tlačí má pri vaječniku
Čo stým??
@lara_pattinson to musi byt naozaj tvrde, ak to pycha
Určite by som tým oboznámila doktora, nech v prípade bližších info vie rozpoznať, či treba kontrolu, alebo len dobré šetrenie. Pokiaľ nie je špinenie ba horšie krvácanie, nechytala by ma vôbec panika... Minulý týždeň ma pri dlhšej prechádzke a tlačení kočíka tak rozbolelo v podbrušku, že som musela hodiť slimáči krok, čo som sa nevedela pohnúť. Na druhý deň prišlo špinenie. Po asi treťom dni špinenia (neboli to dni po sebe) som volala doktorke a tá mi povedala, že keď to bude pokračovať, mám dojsť na kontrolu. Pri prvej som mala rizikové tehotenstvo a strašne som ľúbila spať na bruchu, krvácala som v 8tt a mala som malé bolesti, nie ako opisovali dievky, ktoré potratili... V mojom okolí je ich dosť... Teraz, aby som nezostala na rizikovom a v nemocnici (nemôžem si to dovoliť), tak som si dopriala oddych, teda ležanie a bojujem s tým, aby som nespala na bruchu. Už týždeň v kuse som nešpinila, nemám bolesti a som spokojná, až na to, že som celý čas doma...
Keď si v práci, je to ťažšie oddychovať, radšej byť doma, ako mať väčšie ťažkosti a byť v nemocnici...
Drž sa 😉
@lara_pattinson Netreba to zanedbat a konzultovat to s lekarom, moze to byt zapal na vajecniku, moze to byt slepe crevo, cokolvek, ak to fakt tak strasne boli isto necakaj, nie je to sranda :(
Ak to trva uz viac dni tak by som isto sla alebo minimalne zavolala doktorovi ci mas prist alebo je to okay
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No nič 🤷♀️ zavolaj lekárke