Ahojte 🙂 som po ket som v 12 tyzdni tehotenstva doteraz bolo vsetko v poriadku... ale ...., dostala som covid (vravi sa ze starích ludí mame chraniť ale kto bude chraniť mladích pred starími ? nakazili ma nezodpovedny starý rodicia , ktorí si myslia ze je to len chripôcka a corona je len v hlave) Samoozrejme oni maju lahky priebeh funguju normalne ja s manzelom teploty do 38,4 dva dni ....silny kasel a mám bolesti v podbrusku (hlavne pri kaslaní).....v momentalnej situacii ma nikto nevysetri či je babatko v poriadku sme na ihlickach či sme este "traja"máte niekto podobnú skusenosť (budem najma rada za skusenosti s ketom ale budem si vážiť každu odpoveď. Dakujem moc .🙏
@alex5896 ked som bola tehotna kaslala som od 6teho do 8meho mesiaca. Vtedy nebol covid, ale kaslala som neskutoce a vela, chodila som na plucne a brala spreje aby to preslo. Boli to spreje na astmu. Boleli ma svaly na bruchu od kasla. Vsetko bolo nastasie v poriadku, malemu ten kasel neuskodil. Drzim palce nech vsetki dobre dopadne 🤛👍😊😉
@alex5896 ja.som prekonala Covid uz vo vyssom tyzdni, ale priebeh hrozny. Kasel, teploty, silne bolesti hrudnika, hlavy, stazene dychanie. Trvalo takmer 3 tyzdne kym som dokazala ako-tak fungovat. A s babom vsetko ok 🙂 neboj. Zameraj sa na to tlmenie kasla. Ak by nepresiel, chod k doktorke, nieco ti napise. Drzim palce
ja som volala svojej gyn. mam hedelix na kasel len je to dost slabe :o
@alex5896 ja ti skusim poradiť z tej druhej strany, nie ako tlmiť kašeľ aké ako nebyť vystresovaná či sa bábätku niečo nestalo. Skús angelsound, popros niekoho nech ti ide kúpiť a položí pred dvere, alebo objednaj cez kuriéra, s tým, že zaplatíš dopredu a tak isto nech nechá pred dverami. V tomto týždni už budeš počuť srdiečko bábätka, keď poriadne pohladas, a budeš aspoň kludna že je s ním vsetko ok 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@alex5896 skus si kúpiť Stop kašeľ. Hlavne treba kašeľ tlmiť. Ale poviem ti jednu vec, ako to ma byt, tak to bude..