Dobrý deň mala niektorá problém ze jej bývalo tak špatné ze nemohla chodiť ani von s bytu. Som 12 tt a od cca 7tt mi byva tak spatne ze nemôžem ísť von. Ani na nákup ani nikam. Začne sa mi točiť hlava pride na mňa nával tepla je mi na omdletie. Takže som zavreta doma beriem aj magnesium. Ale uz neviem ci je normálne ze je to až takto
A nemám pocit ze sa to zlepšuje. Mali ste niektorá taky problém
@gulka123 no mne byva naozaj hrozne a už neviem.pomali jak vyzerajú ludia rodičov mi chodia na nákup brat so psom q ja cele dni v byte uz mesiac. A ja neviem.ci to nieje moc každej tak bolo ale zvládali to s deťmi.isli von na nákupy. A ja vôbec a presne toho sa bojím ze čím bude teplejšie tým to bude horšie.
Ja som mala taketo zavrate cele leto co bolo do cca toho 18-19tt a prijemne to nebolo veru... Ale bola som na rizikovom doma a bolo to noje prve tehotenstvo takze som proste len lezala a manzel robil co bolo treba, pripadne mama mi pomohla keby cosi, byva za rohom. Verim ze ked sa nam teraz podari otehotniet tak ma tieto zavraty obidu lebo s 2,5r dietatom co potrebuje neustale nejaky pohyb si to neviem predstavit 🙈🙈 drz sa! Vela vela vela pi a oddychuj vzdy ked sa da 🍀❤️💪
Pri oboch tehu do 18 tyzdna mi bývalo strasne zle, prevacala som cele dni , schudla, nedokazala som nic robiť len sedela na zachode...Lekarka ma nechala na pn-kym mi prestalo byvat zle. mne pomohli tehotenské lizatka , v práci aj po ceste s práce v autobuse, ked mi zacalo byt zle hanba nehanba cmulala som lizatko 😁
@karinaaaa U mma zacali taketo problemy v druhom trimestri. Kedykolvek (i ked som sedela za PC) mi prislo zle, tocila sa mi hlava, bolo mi na omdletie, hucalo mi v usiach... Gynekolog ma chcel vypisat na PN, lebo sa mi to stavalo hlavne cestou v MHD. Nakoniec sa ukazalo, ze ide o anemiu. Nasadil mi zelezo a tieto zavrate postupne prestali.
@karinaaaa Mne doktor povedal, ze anemia sama o sebe pre dieta nie je skoldliva. Anj pre mna. Problemom by bol pad a zranenie, ak niekde stratim vedomie.
Ak mate pocit, ze na Vas mdloby prichadzaju tak casto, tak kontaktujte lekara ihned. Pripadne mu zavolajte, aby ste sa dohodli, ze vam na najblizsej poradni spravi krvne testy pre potvrdenie anemie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@karinaaaa vieš čo... práve teraz pred hodinou... vyšla som z bytu, hlava ma začala neskutočne bolieť, myslela som si, že odpadnem... 😀 A ešte keď dnes teplo je a slnko tak som myslela, že sa v aute pozvraciam...