Som v 11tt, od začiatku mam nevoľnosti síce nevraciam ale je mi stále zle som z toho zúfalá... co vám pomohlo na nevolnost ?
Zazvor…keksy, lizatka
Cola
Mne nic
Cola, len suché jesť, neskôr som zvládla aj kyslé alebo napr mcdonald jedine 😁 a potom to pomaly prešlo, ale až v nejakom 16tt
Zázvorové ˇčaje, kofola, cola.
kandizovany zazvor, a uz si to presne nepamatam ale rano som mala hotovy ritual okolo jedla :DDD mne bolo zle dlhooo... hlavne doobeda... a neskor v noci zase
Mne nic. Az porod. Mne bolo zle a zvracala som nonstop
Mne nič, bolo mi zle do začiatku 6steho mesiaca.
Ale bolo mi fakt už do plaču. Rano zle, vecer zle, nejedla som, vracala aj z vody, ani postavot som sa nemohla.
Tak tento stav si pamätám ako včera. Môj muž ho ma vryty navždy do pamäte keďže prišiel v zime domov -januar- a všade boli dokorán otvorene okná pretože tak mi bývalo o niečo lepšie. Prešlo to samé v nejakom 15-16 týždni ... nepomahalo mi nič... len chladný vzduch. Aj z čistej vody mi nebolo dobre. Musela som sa naučiť pit sódu (mam rada len čistú vodu, kvalitné víno a jacka danielsa) takže len vydržať... prejde to čoskoro
@kikusenka1 toto som aj ja mala, v treskúcej zime pootvárané, a z odberu krvi každý krát autom sme šli so všetkými oknami otvorenými a ja hlavu von 🙈
Xonvea. Pytaj od dr je na predpis
Nic som 17tt a zvraciam stále je mi mi zle stále som zmierena stým už 😄
@andrea2323 a keď mi už konečne prestalo bývať zle tak už bola jar a všetky okná pozatvarane😂😂😂
Vydržať mne byvalo zle do 13 týždňa cca tak striedavo raz rano potom na obed či večer .. druhý trimester je najlepší 🙂
Ahoj, ja som v 36 tyzdni a bolo by mi stale zle, keby som nebrala liek Xonvea - zachranil ma.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Este vydrzat tak 2-3-4 tyzdne. Malo by sa to zlepsovat 🙂