Ahojte je mi fakt strašne. Som v 11 tt tehotenstva a je mi celý deň nevoľno. Od rána čo otevrem oči až pokiaľ nejdem spat. Je to už fakt vyčerpávajúce. Síce nevraciam ale žalúdok mam až v krku a celkovo má aj dosť boli. Stále musím niečo jesť ja neviem ale asi mi to pomáha alebo skôr je to lepšie no ale jem naozaj veľa a nezdravo. Véd som už pribrala 6kg a to je veľa čo tu čítam tak každá v 1 trimestri pribrala tak 1,2 kg a ja uz toľko ☹️ A do toho žiadny pohyb len vylehavam na gauči niekedy aj celý deň som v posteli maximálne vstanem si len pre jedlo a spat do postele tak mi je zle a ešte som aj strašne slabá jak keby som mala chrípku alebo neviem už som s toho naozaj na nič a modlím sa nech to prejde☹️
@vanesa0905 zas až tak zle ti asi nie je keď dokážeš jesť. Ono to možno za chvíľku odoznie. Si v 11tt a väčšinou to trvá práve ten prvý trimester. Niekedy aj počas celého tehotenstva ale pravdepodobne sa to upraví.
Za pár týždňov to prejde . Ja som bola na tom tak zle že som ani nejedla , keď som sa najedla hneď som to vyvrátila .. schudla 5kg počas prvého trimestra .. do 16tt som zvracala , mala žalúdok na vode .. zo dňa na deň to odznelo a už je dobre . No asi ťa sklamem s ďalšími týždňami prídu iné ťažkosti 😁 neboj to prejde 🙂
Ja som vracala aj v šiestom mesiaci. Keď som bola chorá, aj teraz, v siedmom. Ale čo som zažívala prvé štyri mesiace, kedy moja najlepšia kamarátka bola záchodová misa, neprajem ani najhoršiemu nepriateľovi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vanesa0905 som na tom podobne ..tiež zajedam nevoľnosť 🙈 som v 10 tt ..nič mi nepomáha ..ja zvraciam ráno občas poobede a už verím že sa to zlepší a nevoľnosti ustúpia ..je to fakt nepríjemné 🤢 celý deň