Ahojte. Je tu niekto, kto mal v tehotenstve polyp na krcku maternice?
Som v 10tt, dnes mi brali odbery do laboratoria, cely den krvacam. Mali ste s tym nejake problemy? Na internete su same zle scenare, prosim o realne info.
Dakujem
Aj ja som mala, v 10 týždni, ale aj na Sone žĺtkovy vak, alebo niečo také, krvácanie a zle to dopadlo 😔
Mala som od začiatku tehotenstva, aj som kvôli tomu jemne krvácala. Lekárka mi odporúčala odstránenie okolo 20tt, ale dovtedy našťastie zmizol a všetko bolo OK. 🙂 Držím palce nech to dopadne rovnako❤
Mala som polyp v 6tt.v noci som sa zobudila na to ze prudom krvacam aj s kuskami sliznice. Lezala som asi 2tyzdne v nemocnici. Dali ma dokopy asi za 4-5dni. Odvtedy musim poklopkat,ziadne krvacanie.som 17 tt
mám polyp na krčku, aktuálne som v 27tt a krvácanie som mala len raz v prvom trimestri.. občasné špinenie a pobolieva, ale dá sa zvládnuť, lekár to sleduje a zatiaľ to vyzerá fajn.. 😉
Dakujem za vsetky odpovede
@riderka1 citala som, ze vacsi polyp moze byt aj prekazkou pri porode, mas o tom nejake info od gynekologa? Rozmer mojho zatial neviem, bola som dost vyplasena, spytam sa nabuduce
môj gyn nič také nespomínal, určite to treba sledovať, lebo vnútorný krčok je pootvorený, ale po poslednej poradni viem, že aktuálne nič nehrozí, nezhoršuje sa to...
Ahoj,ja som mala od 8. týždňa, dokonca dva. Ako tu niektorá kočka písala, môže zmiznúť, ale nemusí. U mňa nezmizli, takže som myslím po 20. týždni absolvovala chirurgický zákrok v celkovej anestéze, kde mi ich odstránili. Nakoľko u mňa dosť mohutneli, mohlo sa stať, že mi otvoria krčok a potratila by som. Bol to desať minútovy zákrok a po ňom bolo už všetko úplne v poriadku. 😊
Ahoj, môžem sa spýtať ako si dopadla ? som na tom asi podobne ako ty v auguste, 7tt., krvacam od včera, bola som na pohotovosti a že polyp 3cm. v noci krvacanie zosilnelo tak som šla môjmu a ten to potvrdil. že si krvacanie nemam všímať že polyp sám odpadne. krvacanie však silnie už je to také prirovnatelne 1. dnu menštruácie. celkom neviem co robit ci to fakt neriešiť alebo letieť ešte raz na pohotovosť🙈
@vveronika13
Ahoj, mne to nakoniec neurobilo ziadne problemy. Rodila som v termine, vsetko super, babatko je zdrave. Drzim palce
@vveronika13 ja ta tiež môžem povzbudiť. Tiež som mala polyp na krčku maternice a teda nerobil žiadne problémy. Rodila som normálne a polyp mi vyoperovali 2 mesiace po pôrode. Držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Polyp zmizne,jevlen prechodny,neboj sa.