Som tehotná, alebo v tom bude problém?

vareska1510
8. máj 2020

Dobry den zeny, chcela by som sa tu poradit bez zbytocnych blbych komentarov.. Mam pravidelnu MS za kazdych okolnosti presne na den.. Tento raz ale neprisla, Mala som ju dostat 6.maja a stale nic.. toto sa mi este nestalo.. ale strasne ma bolia krize ked lezim na bruchu mam pocit akoby mi na nich niekto sedel ale Ms stale nikde.. a okrem bolesti krizov nemam ziadne priznaky ze by mala MS prist.. akurat ma sem tam par krat za den pichne v podbrusku, a neviem spavat, chodim spat okolo 3rano a uz o 6 sa budim vyspata co u mna nie je zvykom..posledna menstruacia bola tiez trocha divna lretoze som nemala ziadne bolesti co ja zvyknem hlavne v podbrusku, a nebola extra silna, ako niekedy bola silnejsia ale asi jeden den potom to bolo celkom slabe.. a mam uz asi 2 mes. Vytok taky do biela a je hustejsi ako obvykle ale nie hrudkovity a bez zapachu a je ho viac ... robila som si ,,mamatest,, a ukazal uplne ale uplne slabu druhu ciarku proste vidno ju ked sa poriadne pozries ale pocula som ze to niesu velmi spolahlive testy, co myslite ? Moze to byt tehotenstvo? Aj ked test neukazal istu odpoved aj napriek tomu ze meska Ms ? Alebo v tom bude nejaky iny lroblem ? Vopred Vam dakujem zienky za rady, nazory atd.. pekny den zatial

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
8. máj 2020

Tak si sprav z ranneho mocu digitalny... pri prvom tehu som treti den meskania mala takehonducha ze som si vravela ze si to nahovaram a chcem to tam vidiet a ked mi to nedalo kupila som digitalny hned otestovala a bol pozitivny

vareska1510
autor
8. máj 2020

Skuste sa tak poriadne pozriet, ci sa mi to len zda

keithy
8. máj 2020

@vareska1510 mne sa tam niečo mari. Zajtra si zbehni a kúp si digitálny. Ale sprav si ho tak v nedeľu/pondelok, nech je tam už čo vidieť. ☺️

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janulka1985
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vareska1510
autor
8. máj 2020

@janulka1985 tak to naozaj neviem povedat ale myslim si ze keby som uz otehotnela skor ako v aprili tak by mi uz jasnejsie ukazalo druhu ciarku, ci? Ale tak mohla som aj marci no neviem neozaj neviem, len viem ze Ms mam vzdy pravidelne cize uz nieco urcite nie je v poriadku

luciannka83
8. máj 2020

Po vynechaní ms už by malo byť pekne vidieť na 10tke teste.

meritka
8. máj 2020

mne napr .pri prvej dcérke tehu test ukázal dve čiarky až na 16 deň po meškaní menštruácie ,treba určite pár dní počkať a test zopakovať

janulka1985
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vareska1510
autor
9. máj 2020

Prosim Vas zeny, dnes som si znovu urobila test a zda sa mi ze ten duch je este silnejsi co poviete?

vareska1510
autor
9. máj 2020

Tak co myslite?

jaluta
9. máj 2020

@vareska1510 aj ja tam vidím slabucku druhu čiarku 😊

uzanka16
9. máj 2020

@vareska1510 je silnejší oproti tej prvej fotke

alex666
9. máj 2020

@vareska1510 Myslim, ze si tehotna 🙂 Ale je to slabicko vidiet. Testuj kazdy den a uvidis, mozno zmen znacku testu. Tieto papierove su lepsie ako digitalne, ale skus inu znacku, je ich vela

dollyzv
9. máj 2020

Toto bude veru tehu,testovať stačí každý druhý deň..môžeš vyskúšať aj iný test,len nie pruzkove pepino,to má najmenej farbiva

vareska1510
autor
9. máj 2020

Cize myslite ze to moze byt tehu? Inak tu druhu ciarku vobec neukazuje ? Lebo mne sa ozaj zda ze je silnejsia ako vcera a to presiel len jeden den

jaluta
9. máj 2020

@vareska1510 ja som mala na takomto teste tiež slabucku druhu tak som si kúpila clearblue a ten mi ukázal 1-2 týždeň

vareska1510
autor
9. máj 2020

@jaluta dakujem pekne tak skusim ten clearblue zajtra rano

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lennyka17
9. máj 2020

@vareska1510 presne takúto som mala 2 dní pred ms 🙂 ak sa ti posunula ovulácia alebo máš ešte málo hormónu kľudne to môže byť tehotenstvo. Keď som tehotná nebola, nemala som na tomto teste ani náznak druhej čiarky🙂 na foto je uz test prvý 3 dni po meškani ms

vareska1510
autor
9. máj 2020

@lennyka17 cize chcete povedat ze to nie je tehu?

tinapa
9. máj 2020

@vareska1510 Je silnejšia..

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lennyka17
9. máj 2020

@vareska1510 chcem povedať ze to je tehu... Ved tam mate druhu čiarku viditeľnu 🙂

vareska1510
autor
9. máj 2020

Tak Vam velmi pekne dakujem, som velmi zvedava.. gynekologicke este zatial volat nebudem, v pondelok skusim znova test 😇

mariska1989
9. máj 2020

Gratulujem je to tam 😊

vareska1510
autor
9. máj 2020

@mariska1989 myslite ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre