Som tehotna, ale nič necítim

8. dec 2023

Dobre ráno. Nechápem svojim pocitom, už dve deti mám, ako som uvidela na teste dve čiarky som ich od začiatku milovala (chlapec dievča) teraz čakám tretie, som v 1 trimestri .. ale necitim nič, nicitim lasku, ale zas na druhej strane mam obrovsky strach, co ak ma opusti pre tie moje pocity ? Co ak nebude zdrave ? Co ak sa mi nieco stane po pôrode a opustim svoje 2 deti? Myslíte, že je to normálne ? Ešte som ani srdiečko nepočula biť, možno to niečo zmení? Muž vzdy keď príde za mnou ma pobozka aj na bruško, teda všetkých .. on sa na to teší ja zatiaľ nie, aj keď na druhej strane si pohladkam bruško uz som sa aj k tomu prihovorila, rozmyslam na tym ci to bude dievcatko alebo chlapček, ze ake to bude mat malicke rucixky malicku hlavicku a podobne ... predstavujem si planujem.. ale ten strach .. ale jedno co viem, nechcem o to babatko prísť.

maryetta
8. dec 2023

Uplne normalne pocity. Ja som ich mala pri kazdom jednom 😉

medda_beda
8. dec 2023

Kebyže ja uvidím 2 čiarky tak by nebolo ešte čo milovať a myslím si, že by mi to nedochádzalo až do konca tehotenstva.V mojom prípade by som tomu ani nevedela uveriť, že to vôbec dopadne dobre a, že sa to fakt deje.
Príliš riešiš svoje pocity.Je úplne normálne niečo cítiť až po pôrode tak isto je úplne normálne niečo cítiť až po nejakej dobe.
To neznamená, že to dieťa nebudeš ľúbiť.

ivangeline
8. dec 2023

Kazde tehu je ine. Teraz u teba prevladaju tieto pocity, su to len domienky. Realita este nenastala..

natusqa123
9. dec 2023

Tak mame rovnaký problém 😭

hendikep
9. dec 2023

Uplne normalne tehotenske zmiesane pocity … ja pri prvej dcere som dokonca mala strach ci ju budem lubit lebo k inym detom som vztah nikdy nemala … a samozrejme ze ju milujem najviac na svete .. ale az od porodu .. nikdy v tehotenstve ani jednom som to nebrala ze teraz som z toho 🥰🥰🥰 ze mam dieta v bruchu … to uvedomenie prislo skôr spätne .., keď to dieťatko bolo s nami uvedomila som si že vlastne vo mne žilo celú dobu. Nič si nevyčítaj … hormóny, nálady, neistoty … všetko k tehotenstvu patrí.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre