Som tehotná a styk je pre mňa utrpenie

23. jún 2022

Ahojte, chcem sa spýtať tých ktoré už majú 1/2 pôrody za sebou. Ja mám už 2 deti a som tehotná momentálne. Lenže pri pohlavnom styku s manželom je to pre mňa doslova utrpenie a trpí aj on. Pretože po druhom pôrode som sa akoby zúžila a teda trvá to fakt dlho kým sa tam manžel dostane. Viem je to chúlostivá téma. Ale už sme skúšali aj oleje aj teda že ma manžel pripraví. Ale teda keď ma dôjsť k tomu ze ide dnu tak sa tam len tak nemôže dostať. Veľmi nás to aj odradza od ďalšieho sexu ale ja neviem co robiť aby to tak nebolo už. Jeho aj mňa to potom boli a nieje to nič príjemné. Začalo to asi tak pol roka po druhom pôrode. Taktiež keď som u gyn a snaží sa ma skontrolovať zo spodu tak mi je to tiež bolestivé napriek tomu ze ma dosť gélu. Doslova sa pri každom sexe cítim ako panna. Prosím hejty a blbé komenty a narážky si nechajte. Lebo nám nieje na tom nič na smiech. Ďakujem a pekný deň

luccija
23. jún 2022

Bola si zasivana?

miadi
23. jún 2022

To je skor v hlave. Vies co Musis sa viac uvolnit. Si predatav ze dieta z teba vyde ale manzelov pohlavny organ sa nezmesti? Mal by popracovat na predohre .. je dost mozne ze tehotenstvom mas blok .. chodte na to pomali.

autor
23. jún 2022

@luccija áno bola, ale sex sme mali hneď 4 týždne po pôrode a bolo to normálne, celého pol roka to bolo normalne

autor
23. jún 2022

@miadi už sme to skúšali všelijaké aj s predohra mi, aj ✌️ je to vždy celkom ok, no keď už chce ísť na to manžel tak to jednoducho nejde

heidy222
23. jún 2022

Moze ist o vaginizmus

autor
23. jún 2022

@heidy222 idem kuknúť Google co to je

autor
23. jún 2022

@heidy222 fúú je to dosť drsné, lenže ja neviem, neprežila som nič také ze by sa mi to mohlo stať. Niekedy sa na to až veľmi teším a aj tak nič. Stále rovnako.

miadi
23. jún 2022

Moze byt aj hormony Ja som to tak mala v prvom trimestri posledne teho., ale trvalo to len par tyzdnov, ako dlho je to u teba ? Mozno to len same casom prejde. Dufajme

saxana000
23. jún 2022

A pred tehotenstvom to bolo rovnake?alebo az teraz?moze ist o hormonalne doscasny stav nedokazes sa uvolnit a spodok sa nepripravi ako by mal skuste si pomoct docasne inak.polubit sa da aj bez styku ruky usta mate zdrave..takto docielite akurat odpor k sexu z oboch stran. Zvazila by som aj labioplastiku ak by prislo pri tomto porode k nastrihu mohli ta zle zasit pri tom druhom...

autor
23. jún 2022

@miadi no momentálne som v 4tom mesiaci ale je to určite od začiatku tehotenstva. Neviem ale toto ďalšie tehotenstvo bolo neplánovane. Myslíte že som z toho mohla dostať taky blok?

miadi
23. jún 2022

Ano Chcela som to aj napisat ze je mozne ze toto teho bolo neplanovane a mas blok Lebo tak nelogicky sa bojis dalsieho teho hoci teraz to vobec nehrozi. Po rozmyslajte s muzom nejake trvale riesenie ( vasectomy) po porode ked uz Asi viac deti nexhcete . A uvidis ze sa aj ty hnet uvolnis.

miadi
23. jún 2022

Teda on by mohol ist aj hnet na vasectomy stoji to tusim okolo 300e ale je to jednoduchsi zakrok u muza ako u zeny. A ked ty mu vies 3deti porodit on by toto mohol zvladnut.. ( a vraj je potom aj vacsia vydrz 😉) Chlapi sa do toho nejak nehrnu no citala som ze potom si to chvalia ( treba mu to nejak s vyhodami ponuknut 😁)

henka123123
23. jún 2022

Ja som pri prvom.tehotebstve nesexovala vobec tiez sa do mna nedostal a bolelo.to a ja nebudem robit nieco nasilu..takze musel si vystacit sam

vlado818
23. jún 2022

@miadi Zial nie uz cena 300€. Pred rokom 550€ v BA.
A ano da sa to vydrzat...😂

miadi
23. jún 2022

@vlado818 tak vsetko ide hore Moj oblubeny syr bol pred rokom $10 uz je $17 .. 😀cena len orientacne som uviedla ze okolo .. ale bude to lacnejsie ako mat dieta c4 alebo upt tiez nieco stoji na SVK ked chce pan manzel sexovat 😃musi aj nieco obetovat a bude klud

autor
23. jún 2022

@miadi lenže nás plán je mať 4 deti, lenže 2 sme chceli teraz a 2 neskôr. Tu vlastne nejde ani o počet.

miadi
23. jún 2022

Tak sa Musis vyrovnat stym ze to 3 je skor nikdy nevies co bude c 4 sa ani nemusi podarit .to je v podstate jedno ze nejde o pocet ale ze to nie je podla “ olanu” zatial to nesill a ruky usta mas ✅

autor
23. jún 2022

@miadi áno mam ale tak nieje nad normálny sex 😀😀

miadi
23. jún 2022

jasne ale ked to nejde boli tak nasilu urcite nie..

alexka89
23. jún 2022

No ako to by ma zaujímalo že máte problém ako aj jeden aj druhý...on do teba nevojde teba to boli...máte potom ukončený sex....tak ako ty k čertu udelal 3tie???😱

autor
24. jún 2022

@alexka89 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ kašli na to

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre