Mala som otvorený zader na ruke a dostalo sa mi tam savo hneď som si to umyla pod studenou vodou. Môže sa stať niečo bábätku? 😔
tuto zdravy rozum nesiel ani len okolo...
Skor mam pocit ze si sa toho sava poriadne nadychala 🤪
@taskataska áno už som aj ja začala pochybovať o sebe ci som normálna že sa mu nič nestane.. Len som zo všetkého vystresovana
A co by sa malo stať? Cez záder ti prejde savo do maternice?
Nemôžeš mat az takéto prehnane obavy, lebo sa do pôrodu zblaznis.
@matus7030 neviem kde tie zeny na to chodia...
Dievčatá! Stačilo napísať, že nie, nič sa jej nestane. Alebo nenapísať nič, keď už odpoveď dostala. Ale to by nebol modrý koník, však? Skúsme byť k sebe milé. 🙏😊😘❤️
Nie, neboj sa, nič sa nestane. Aj ja viem stresovať z mnohých veci, začala som 6.mesiac a niekedy sa sama sebe čudujem, že čo všetko mi napadne 😊 A tie premudrele poznámky niektorých zien si nevšímaj. Ale ja osobne používam pri práci s čistiacimi prostriedkami rukavice. Aj keď nie som tehotná, ale teraz radšej o to viac.
@taskataska To co je za otrasny koment? a @tamvtme detto.. Ved ked nemam na to, aby som zmysluplne komentovala, radsej pomlcim..
keď máš otvorenú ranu a pôjde Ti tam savo, dostane sa ti to do krvi ........ OCH ...... Ty si krvácala? a robila so savom?? To už je na hlavu.....!!
@h2 ja neviem, nemam osobnu skusenost, ale z pozorovania na konovi mam obcas dojem, ze po ocurani testu mnohym zenam proste vypne mozog a racionalne uvazovanie
a niektorym sa neobnovi ani dlhe roky po porode...
Ináč, svokra bola tehotná, akurát sa budovali a sa jej na ruku dostalo vápno, mn. má na tom mieste znak 😵
@taskataska ta bude pred aj po porode riadny pripad🙈🤦♀️🤦♀️🤦♀️
nič sa nestane, upokoj sa, stres môže uškodiť viac ako trošku Sava na ruke
no ak si to ty, co uz zalozila minimalne 4 diskusie ohladom sava a zaciatku tehotenstva tak s panom bohom aj s batohom
Prosím vás môžte prestať.. Mam za sebou už potraty a som zo všetkého vystresovana asi neviete o čom hovorím..
@nika23t ďakujem za normalnu odpoveď 🙏🏻
@taskataska on mozno aj šiel, ale vedúca bola tehotná, a tak sa strašne zľakla... Predtým možno pojedla plesnivy syr alebo bola na čerstvom vzduchu, poprípade má doma psa a macku, akvariove rybičky, vo vani krokodíla a veď sama musíš vedieť aké to je keď si tehotná a celý svet sa začne krútiť len okolo teba, občas sa aj prdnúť bojíš aby sa babu nič nestalo... Ženy mier, bola som tehotná 3x. Netreba robiť vedu zo všetkého, aj keď poznám také čo manžel musel aj kúpať lebo keď sa nahne tak by babu mohla uškodiť a pýtala sa na ktorom boku spat, lebo keď čaká dievčatko, má ho uložené naľavo, tak aby ho neprilahla. Ľudia sú rôzni. No
tak nestresuj lebo skoncis zle naozaj zle
@h2 🙏🏻❤️
@nika82 nie niesom..
@taskataska Ale to ešte nikomu nedáva právo zosmiešňovať. Buďme ľudia.
So savom by si vôbec nemala pracovať. Je to uvedené na obale. Škodlivé sú výpary. Kontakt s pokožkou je najmenej.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie, nestane sa mu nič.