Som tehotná a obliala som si ruku Savom

25. aug 2021

Mala som otvorený zader na ruke a dostalo sa mi tam savo hneď som si to umyla pod studenou vodou. Môže sa stať niečo bábätku? 😔

fleur1111
25. aug 2021

Nie, nestane sa mu nič.

taskataska
25. aug 2021

tuto zdravy rozum nesiel ani len okolo...

tamvtme
25. aug 2021

Skor mam pocit ze si sa toho sava poriadne nadychala 🤪

autor
25. aug 2021

@taskataska áno už som aj ja začala pochybovať o sebe ci som normálna že sa mu nič nestane.. Len som zo všetkého vystresovana

matus7030
25. aug 2021

A co by sa malo stať? Cez záder ti prejde savo do maternice?

fleur1111
25. aug 2021

Nemôžeš mat az takéto prehnane obavy, lebo sa do pôrodu zblaznis.

anickaaa6aaa
25. aug 2021

@matus7030 neviem kde tie zeny na to chodia...

h2
25. aug 2021

Dievčatá! Stačilo napísať, že nie, nič sa jej nestane. Alebo nenapísať nič, keď už odpoveď dostala. Ale to by nebol modrý koník, však? Skúsme byť k sebe milé. 🙏😊😘❤️

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika23t
25. aug 2021

Nie, neboj sa, nič sa nestane. Aj ja viem stresovať z mnohých veci, začala som 6.mesiac a niekedy sa sama sebe čudujem, že čo všetko mi napadne 😊 A tie premudrele poznámky niektorých zien si nevšímaj. Ale ja osobne používam pri práci s čistiacimi prostriedkami rukavice. Aj keď nie som tehotná, ale teraz radšej o to viac.

ninnimimi
25. aug 2021

@taskataska To co je za otrasny koment? a @tamvtme detto.. Ved ked nemam na to, aby som zmysluplne komentovala, radsej pomlcim..

elenka.k
25. aug 2021

keď máš otvorenú ranu a pôjde Ti tam savo, dostane sa ti to do krvi ........ OCH ...... Ty si krvácala? a robila so savom?? To už je na hlavu.....!!

h2
25. aug 2021

@beata_k Napísať niekomu, že okolo neho nešiel zdravý rozum, nenastavuje zrkadlo. Aspoň nie tomu, komu to bolo adresované. Možno sa v tom odzrkadľuje ten, kto toto niekomu napíše.

taskataska
25. aug 2021

@h2 ja neviem, nemam osobnu skusenost, ale z pozorovania na konovi mam obcas dojem, ze po ocurani testu mnohym zenam proste vypne mozog a racionalne uvazovanie
a niektorym sa neobnovi ani dlhe roky po porode...

elenka.k
25. aug 2021

Ináč, svokra bola tehotná, akurát sa budovali a sa jej na ruku dostalo vápno, mn. má na tom mieste znak 😵

duduska25
25. aug 2021

@taskataska ta bude pred aj po porode riadny pripad🙈🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

patka06
25. aug 2021

nič sa nestane, upokoj sa, stres môže uškodiť viac ako trošku Sava na ruke

nika82
25. aug 2021

no ak si to ty, co uz zalozila minimalne 4 diskusie ohladom sava a zaciatku tehotenstva tak s panom bohom aj s batohom

autor
25. aug 2021

Prosím vás môžte prestať.. Mam za sebou už potraty a som zo všetkého vystresovana asi neviete o čom hovorím..

h2
25. aug 2021

@elenka.k Nekrvácala. Mala záder na ruke.
Autorka, no tak si si ten záder aspoň dobre vydezinfikovala. Možno Ťa to bude chvíľu štípať, alebo Ti to očervenie, ale bábätku sa určite nič nestane.

autor
25. aug 2021

@nika23t ďakujem za normalnu odpoveď 🙏🏻

marlenka222
25. aug 2021

@taskataska on mozno aj šiel, ale vedúca bola tehotná, a tak sa strašne zľakla... Predtým možno pojedla plesnivy syr alebo bola na čerstvom vzduchu, poprípade má doma psa a macku, akvariove rybičky, vo vani krokodíla a veď sama musíš vedieť aké to je keď si tehotná a celý svet sa začne krútiť len okolo teba, občas sa aj prdnúť bojíš aby sa babu nič nestalo... Ženy mier, bola som tehotná 3x. Netreba robiť vedu zo všetkého, aj keď poznám také čo manžel musel aj kúpať lebo keď sa nahne tak by babu mohla uškodiť a pýtala sa na ktorom boku spat, lebo keď čaká dievčatko, má ho uložené naľavo, tak aby ho neprilahla. Ľudia sú rôzni. No

nika82
25. aug 2021

tak nestresuj lebo skoncis zle naozaj zle

autor
25. aug 2021

@h2 🙏🏻❤️

autor
25. aug 2021

@nika82 nie niesom..

h2
25. aug 2021

@taskataska Ale to ešte nikomu nedáva právo zosmiešňovať. Buďme ľudia.

kate211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maximilie
25. aug 2021

So savom by si vôbec nemala pracovať. Je to uvedené na obale. Škodlivé sú výpary. Kontakt s pokožkou je najmenej.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika82
25. aug 2021

@maximilie jaj tie tvoje rady presne ako minule tej dotycnej rovno nech sa da do skafandra a zavre sa za vitrinku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre