žltý zapáchajúci výtok v tehotenstve každý deň vylučujem máte niektorá skusenosti?
Biely a nezapachajuci je ok, toto bude skor mykoza.
Treba ist k lekarke urobi ster a ak nasadi antibioticke tablety.Ja som pri oboch detoch brala
@janulik270 a tiež ste mala žlty zapachajuci?
@clare650 ano.Cele druhe tehotenstvo asi 3krat antibiotikum.Dokonca este aj zac.9mes som musela brat tablety
@clare650 moze to byt na zapal.Mna nic nepalilo nic nebolo ani som.nevedela ze mam.zapal az kym.mi vyter nespravili.Ak je tam zapal treba ho preliecit.Zajtra si zavolajte lekarke
@clare650 ak je zelenkavy na vasom mieste idem na pohotovost
@janulik270 čo to môže byt?
@janulik270 no to by zaujímalo aj mňa.. tiež som to mala ale jednorazovo (možno po tom vyplachu) a zas je žltý.
@clare650 zlty ako som mala ja som mala zapal
Zeleny vytok viem ze nieje to dobre.Ked zavolaj na pohotovost popripade ta pozru zo alebo sono
@clare650 mam 2 deti.A taketo veci treba riesit hned za 5min moze byt neskoro.Ja som.zacala spinit v 1.mesiaci a hned mi nasadili tabletky aby som nepotratila.Zeleny vytok neni sranda a do rana nevies ako zareaguje telo a moze byt neskoro.Nechcem ta strasit a nesom ani lekarka ale nespoliehaj sa na niekoho co tu pisu lebo oni do teba a maleho nevydia.Zbehni na pohotovost alebo zavolaj povec aky problem.a nech sa aspon pozru cez sono alebi zo spodu.Mozu ta nechat v nemocnici na pozorovani a nemusia ale racej necakaj do rana lebo do rana moze sa stat hocico
@bobuema neviem po akom vyplachu ste to mala a zase nesom lekar ale pisem moju skusenost ja som mala dlhodobo zlty a preliecili ma magmirorom tabletami.Robili mi ster.
Ak to preslo tak je to ok.Ja som pocas tehotenstva a mimo zapal mala casto
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To bude mykoza treba ist k dr.