Babenky, prosím vás, máte niektorá podobný problém? Som tehotná a už takmer štyri týždne som na Pnke kvôli vaginálnemu zápalu, mám výtoky a svrbenie. Užívam už tretí balík vagin. čapíkov, a stále zápal pretrváva. Nie a nie sa ho zbaviť. Doktorka mi vravela, že v tehotenstve sa zápaly niekedy objavujú. Máte niektorá podobnú skúsenosť? A ak ste nejaký zápal mali, po akej dobe ste sa z neho vyliečili?
@sisajojo a musela si byť kvôli tomu aj na Pnke?
Lebo neviem či ja také nutné, aby som kvôli tomu bola na PNke
Ja som mala aj pocas tehu asi tak 3x a od porodu som mala uz dalsie 2 a zajtra musim ist tiez k lekarovy lebo to vyzera ze mam dalsi...Ja mam s tymto stale problemy
ja som pocas tehu nemala ani raz a pocas sestonedelia mam,a teda to pekne svrbi 😖
@pupavienocka ja som bola na PN od piateho mesiaca,ale nie kvoli tomu,ja som mala rizikove tehu
@pupavienocka ja som mala zapal v 12 tt tyzden som brala vaginalne tabletky aj krem a preslo to a vobec som nebola nä on- ke.
zapaly je dobre preliecit,lebo mozu spustit predcasny porod.ja som mala tiez niekolko,brala kadeco a vzdy sa vratili.pomohol mi az prirodny preparat gel z cajovnika australskeho.dokonca som sa zbavila aj streptokoka B vdaka nemu.trosku stipkal pri aplikacii ale je fakt vyborny.doporucil mi ho gynekolog.este je dobry multigyn actigel ako prevencia.
@andrejka1978 a kde si ho kupujes a ako davkujes? ja asom mala 2 tyzdne klud a zase pocitujem. uz som bola 2x v prvo trim preliecena ale zeby dajako zaberalo... vyter inak negativny.zatial si davam acidko ale asi budem musiet preliect zase. nie je to dajake strasne aj v noci je klud tak neviem ci zase daco do seba pchat,....
ja som používala čipky floragyn ovuli a zabrali mi vždy a su bez predpisu
@jajka78 ahoj,prepac ze sa ozyvam az teraz,ale akosi mi to skorej nevyslo na net...no ja kupujem normalne v lekarni.v takej vacsej by to mali mat alebo objednaju mi to ak zrovna nemaju.cajovnik si davam preventivne a na udrzanie obden a pri probleme kazdy den.davam aj po navsteve bazenu, gynekologa.
@andrejka1978 Prva varianta Myslis ten Femigel, ten aj mne pomohol, ten priamo na noc do vaginy ale dlho sa nesmie, raz za 4 dni na noc az do vyliecenia . a zabral,ako nahle odzneju priznaky, uz netreba brat lebo Femigel. ked sa berie aj ked uz neboli, taak vysusuje cele okolie vaginy ,tak s nim opatrne ,alebo Druha varianta lavorove kupele ,na kupel staci 5 kvapiek cisteho 100%, je vo flasticke plus 1 lyzicku olivoveho jedleho oleja, , Nezabudnut si dat ten olej do kupela, a len 6 kv z flasticky ,dobre premiesat .Kupel by mal byt 20 minut,Tato druha varianta mipomohla aj pri zapale mocoveho mechuta, a nemusela brat ATB,,Vystrahla !!! len velky ozor s davkovanim a odtupmi casu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@pupavienocka ja som s tym bojovala cele tehotenstvo ,proste hruza,ale ja som necitila ani svrbenie ani palenie ,proste vzdy tam zapal bol a dookola cipky a kadeco 😝 az po porode sa to vytratilo.