Som tehotná a mám pretrvávajúci vaginálny zápal

pupavienocka
30. máj 2013

Babenky, prosím vás, máte niektorá podobný problém? Som tehotná a už takmer štyri týždne som na Pnke kvôli vaginálnemu zápalu, mám výtoky a svrbenie. Užívam už tretí balík vagin. čapíkov, a stále zápal pretrváva. Nie a nie sa ho zbaviť. Doktorka mi vravela, že v tehotenstve sa zápaly niekedy objavujú. Máte niektorá podobnú skúsenosť? A ak ste nejaký zápal mali, po akej dobe ste sa z neho vyliečili?

sisajojo
30. máj 2013

@pupavienocka ja som s tym bojovala cele tehotenstvo ,proste hruza,ale ja som necitila ani svrbenie ani palenie ,proste vzdy tam zapal bol a dookola cipky a kadeco 😝 az po porode sa to vytratilo.

pupavienocka
autor
30. máj 2013

@sisajojo a musela si byť kvôli tomu aj na Pnke?

pupavienocka
autor
30. máj 2013

Lebo neviem či ja také nutné, aby som kvôli tomu bola na PNke

epsonka45
30. máj 2013

Ja som mala aj pocas tehu asi tak 3x a od porodu som mala uz dalsie 2 a zajtra musim ist tiez k lekarovy lebo to vyzera ze mam dalsi...Ja mam s tymto stale problemy

ejmi25
30. máj 2013

ja som pocas tehu nemala ani raz a pocas sestonedelia mam,a teda to pekne svrbi 😖

sisajojo
30. máj 2013

@pupavienocka ja som bola na PN od piateho mesiaca,ale nie kvoli tomu,ja som mala rizikove tehu

sudabe
30. máj 2013

@pupavienocka ja som mala zapal v 12 tt tyzden som brala vaginalne tabletky aj krem a preslo to a vobec som nebola nä on- ke.

andrejka1978
30. máj 2013

zapaly je dobre preliecit,lebo mozu spustit predcasny porod.ja som mala tiez niekolko,brala kadeco a vzdy sa vratili.pomohol mi az prirodny preparat gel z cajovnika australskeho.dokonca som sa zbavila aj streptokoka B vdaka nemu.trosku stipkal pri aplikacii ale je fakt vyborny.doporucil mi ho gynekolog.este je dobry multigyn actigel ako prevencia.

jajka78
31. máj 2013

@andrejka1978 a kde si ho kupujes a ako davkujes? ja asom mala 2 tyzdne klud a zase pocitujem. uz som bola 2x v prvo trim preliecena ale zeby dajako zaberalo... vyter inak negativny.zatial si davam acidko ale asi budem musiet preliect zase. nie je to dajake strasne aj v noci je klud tak neviem ci zase daco do seba pchat,....

majkabr
31. máj 2013

ja som používala čipky floragyn ovuli a zabrali mi vždy a su bez predpisu

andrejka1978
9. jún 2013

@jajka78 ahoj,prepac ze sa ozyvam az teraz,ale akosi mi to skorej nevyslo na net...no ja kupujem normalne v lekarni.v takej vacsej by to mali mat alebo objednaju mi to ak zrovna nemaju.cajovnik si davam preventivne a na udrzanie obden a pri probleme kazdy den.davam aj po navsteve bazenu, gynekologa.

vorkola
18. dec 2022

@andrejka1978 Prva varianta Myslis ten Femigel, ten aj mne pomohol, ten priamo na noc do vaginy ale dlho sa nesmie, raz za 4 dni na noc az do vyliecenia . a zabral,ako nahle odzneju priznaky, uz netreba brat lebo Femigel. ked sa berie aj ked uz neboli, taak vysusuje cele okolie vaginy ,tak s nim opatrne ,alebo Druha varianta lavorove kupele ,na kupel staci 5 kvapiek cisteho 100%, je vo flasticke plus 1 lyzicku olivoveho jedleho oleja, , Nezabudnut si dat ten olej do kupela, a len 6 kv z flasticky ,dobre premiesat .Kupel by mal byt 20 minut,Tato druha varianta mipomohla aj pri zapale mocoveho mechuta, a nemusela brat ATB,,Vystrahla !!! len velky ozor s davkovanim a odtupmi casu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre