Baby mam neskutocne bolesti na pravej strane brucha a vzadu chrbat (oblicka), vraj na pohotovosti mi povedali ze babatko ma tlaci lebo je stale na pravo a nechce sa ulozit inak, mala to prosim vas niektora z vas a ako ste riesili tie neskutocne bolesti? Dakujem
@lucka2506 aj ja to mávam
Hlavne v noci keď sa malý uloží na jednu stranu a nechce sa z nej pohnúť.. Doktor mi kázal zvýšiť magnezium a nejako to už dotiahnuť do konca
@lucka2506 Ja som toto mala všetky štyri tehotenstvá tak od 5-6 mesiaca, celé dni, tiež napravo aj zpredu, aj zozadu, presne pod rebrami. Ale nikdy som s tým nič nerobila, aj keď som z toho bola poriadne nervózna. Inak ja mám aj problémy s obličkami-funkčnosť pravej a nejak to tieto problémy neovplyvnili. Tak Ti chcem len povedať aby si sa neplašila, vôbec to nemusí byť nič vážne a možno to budeš musieť len vydržať. Mne to vždy porodením dietatka preslo.
Ihned pohotovost, mne takto tlacila dcerka a skoncila som v nemocnici s oblickovou kolikou 40 stupnovych horuckach a pomohlo az zavedenie katetru je to nebezpecne
@lucka2506 treba ist okamzite na urologiu a zistit ci je to oblicka /skir ano ako nie/ moze byt upchata a z toho vznikne zapal a ten je nebezpecny. Drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucka2506 bež okamžite teraz hneď na urologickú pohotovosť. Takú bolesť ktorá môže nastať si nevieš ani predstaviť. Môžeš mať upchatú obličku a to nie je sranda. Mala som to isté pár mesiacov dozadu a doteraz mám problémy.