Ahojte tehuľky. Mám k vám prosbu. Asi som dostala mrľu detskú. Včera som sa bola pýtať na ten červený sirup, ale už sa nevyrába. Len lieky aj tie sú na lekársky predpis, a magistra mi povedala,že tehotné ich nemôžu užívať. Mamina mi poradila piť vodu z kyslej kapusty a papať kapustu. neviete, čo by ešte pomohlo? Sestra sa o nich dozvedela až po pôrode a že je to veľmi nepríjemné, keď lozia po štichoch. Ďakujem
obycajny cesnak...schrumat par strucikov a malo by byt po nich 😉
Ahojky babule... ja som ale citala, ze cesnak a skorica vyvolavaju dost silne kontrakcie!!! Neviem,ci to je velmi dobry liek prave v 34tt 😒
cesnak 😉 aj ja som pocula , dufam ze ti to prejde , chuda no musi to byt neprijemne, drzim palce 😉
Ahoj sonne, s týmto problémom som sa trápila aj ja. V podstate od detstva. Na druhej strane som mala perfektnú postavu, ktorú mi závideli aj tie najnáročnejšie modelky 😀 😀. Z mojej skúsenosti mi naozaj pomohol len cesnak, 1-2 strúčiky som schrúmala len tak. Ten červený sirup mi veľmi nepomáhal. Ináč všetko zabralo, ale len na niekoľko dní a boli znovu späť. Aj cesnak zaberal dočasne, ale aspoň trochu na dlhšiu dobu.Úplne som sa ich zbavila až pri prvom pôrode, keď mi dali klystír. 🙂 Predpokladám, že mi prečistil črevá tak perfektne, že dnes tento problém nemám. Veď načase mám takmer 36 rokov. Držím ti palce a verím, že budeš úśpešnejšia ako ja a zbavíš sa ich skôr.
sonne, ako si k nim prisla? To nsa da bezne dostat?
bodzlomu, nemozu ublizit pokial nema zena rizikove.
Jaj to su hlisty.... no vzdy som pocula ze nejest sladke a jest cesnak. Podla mna nemoze cesnak ublizit, iba znizi tlak.
Choď k lekárovi, pokojne k obvodnému a niečo ti predpíše. Lieky proti črevným parazitom pôsobia lokárlne a neprechádzajú do krvi, takže riziko je minimálne, ale chce to konzultáciu s lekárom 😉
mrle nie su hlisty 😉 a radim ist k lekarovi.
a co su mrle? parazity v stolici alebo co to je? Odkedy som tehu som trosku obmedzena, len tymto smerom.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mamka mi hovorila ze pomoze: cesnak medvedi- nakrajany ako pazitka na chleba, dalej tekvicove jadierka- kupis v supermarkete aj na trhu- vies tie slane, alebo caj z nechtika lekarskeho
dufam ze som ti pomohla 🙂