Len pred týždňom som sa dozvedela,že som tehotná ale teraz som dostala krámy a neviem,či je to normálne.Stretli ste sa s tým?
súhlasím, okamžite k lekárovi!
lekar pohotovost ..ale ak ide len jemne ruzovy vytok je to normalne..ak cervene to nie je dobre..a moze aj bolst prist k tomu bolest bruska..inak lekar..
ano, ano stretla som sa s tym a polezala som si v nemocnici... takze okamzite kamkolvek na pohotovost, naozaj to moze byt hroziaci potrat
mozno to bude neskodne, ale normalne to nie je...
no mamkina sesternica mala menštruáciu do 5teho mesiaca.A čerstva informácia,dievča z vedlajšej dediny malo menštr.až do konca,a že vraj nevedela,že je tehotna(o čom silne pochybujem,ved musela citiť pohyby) a išla na pohotovosť,že ma silnu menštruáciu a tam na pohotovosti im aj porodila 🙂 a to teraz fakt,nerobim si srandu.Ale na tvojom mieste by som išla k doktorovi 😉
určite to nie je normálne, choď na pohotovosť
ani ružový výtok nie je dobrý!!!Ižiadna krv nie je dobrá... nebude to menes, môže to byť hroziaci potrat
aj ja som mala do 5 mesiaca......
určite choď na pohotovosť.... prinajhoršom sa zaradíš medzi tie, ktoré majú prvé mesiace tehotenstva normálne menštruáciu 😉 ale určite sa daj okamžite vyšetriť! držím palce! 😉
Po tyzdni to nie je menstruacia, menstruacia pocas tehotenstva zriedkavo moze byt ale vzdy v termine kedy by normalne mala dojst. Pravdepodobne sa jedna o hroziaci alebo zacinajuci potrat, treba ist okamzite na pohotovost.
okamžite lekárovi
treba ísť hneď k lekárovi - na pohotovosť, nečakaj
ja nechapem ze si sedis za netom a pytas sa tu taku otazku.vypni net a chod k lekarovi aby skontroloval babo
hej . stretla som sa s tym.. prvy raz som potratila a druhy raz som si dva tyzdne polezala v nemocnci s hroziacim potratom.. dufam ze si uz u lekara bola ked toto pisem
urcite choj hned na pohotovost,normalne to nie je.Nechcem plasit,ale moze to znamenat aj potrat
dufam, ze si isla na pohotovost, treba davat pozor na taketo veci, sama som sa presvedcila, ze krv v tehotenstve nic dobre neznamena, drzim prsty
ahojte potrebujem vas nazor moj problem spociva v tom.ze 25.11 som mala rannu nevolnost zvracala som bolo mi velmi zle.. 26,11 som dostala menzes... ktory stale mam,ale dnes rano mi doslo zase nevolno... urobila som si kavu ja pijem nalacno co viem ze by som nemala zapalila som si vypila trochu kavy a citila som ze mi nieje dobre. citila som ze mi srdce rychlejsie bije... sla som si lahnut a po 10 minutach to prislo ako som tak lezala ma zacalo z nicoho nic naduvat povedala som si ze to zvladnem a prejde to no zial nie zase som zvracala a bolo mi strasne zle... ale po nejalych 15, minutach sa mi ulavilo a je mi zase dobre... vcera mi bolo dobre vypila som kavu zapalila si a nic bolo mi dobre... no dnes ma to chytilo zase. tak rozmyslam ci je mozne mat normalnh menstruaciu a mam silnu vzdy prve 2dni a byt tehotna... citala som niekde ze niektore zeny zvracaju aj pred menzes ale ja aj pocas nej... najde sa mamicka ktora ma s tym podpbnu skusenost
PS DNES SOM ZVRACALA CELY DEN BOLO MI KATASTROFALNE... Z NICOHO NIC MI DOSLO STRASNE ZLE... MENSTRUACIU MAM NORMALNU AKO VZDY...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
isla by som urychlene k lekarovi,,, moze to byt aj hroziaci potrat