Som tehotná a mám hematóm

milagrosss20
4. júl 2014

Ahojte..chcem sa opytat...mam hematom a som tehotna..mala to niektora??raz krvacam a raz nie...je to take divne..uz neviem co si mysliet..beriem aj lieky aeste stale krvacam... ☹

linda81
4. júl 2014

@milagrosss20 Ahoj...ja som mala....3,5x6 cm....do 14 tt tiez opakovane krvacania.....nastastie vsetko je OK, mala ma rok a pol 🙂

milagrosss20
autor
4. júl 2014

@linda81 a tuez si ti raz sla a raz nie??? Ja mam 8x4 mm ale uz sa vraj zmensila trocha... len ma to znervoznuje trocha..

pragmaticka
4. júl 2014

sestra mala, krvacala az do porodu, stale sa jej zvacsoval, potom ustal, no krvacanie fakt az do porodu neprestalo. Porodila ale zdraveho chlapceka v 33. tyzdni . Uz mu bude rok a nic mu nechyba, takze hlavu hore! 😉

milagrosss20
autor
4. júl 2014

@pragmaticka fuhaaa tak to moze byt ze aj ja tak budem..a ako casto chodila na kontroli?

pragmaticka
4. júl 2014

@milagrosss20 ona zije vo svajciarsku a to si uz fakt nepamatam..viem ze jej ale robili aj amniocentezu koli tomu hematomu, ci je dietatko zdrave a taak..ona bola dokonca aj na dovolenke v turecku na dva tyzdne aj napriek tomu ze mala rizikove. No a ku koncu malickemu odchadzali odozvy, tak si aj cosi polezala v nemocnici no nakoniec sa jej spustil porod sam doma spontane, rodila ale cisarskym (mala dohotnute). Bolo to ale katastrofalne tehotenstvo, vela si vytrpela, ale stalo to zato, maly je uplne v poriadku a hrozny smejo, takze suepr! 🙂

milagrosss20
autor
4. júl 2014

Tak to som rada..zena sa tesi na tehu a nakoniec toto.. ☹

gabica
4. júl 2014

Ahoj, aj ja ho mam momentalne. V nedelu som zacala krvacat, tak sup leteli sme na pohotovost. Tam mi povvedali, ze mam krvave lozisko v maternici 12mm. Naordinovali abs.klud. Vraj sa nemam co cudovat, ked som po umelom oplodneni a navyse beriem fraxiparin. Teraz lezim uz 5 den doma, je to ok pokial lezim. Ale akonahle vstanem a pochodim par minut, okamzite mam tlaky v maternici. Neviem, ci mi tvrdne brucho, nepoznam velmi tieto tehotenske stavy 😉 , je to moje prve tehotentsvo a momentalne sme v 8tt. Tak som zvedava ako to dopadne. Trochu stresujem, ale nechavam to na babenko a svoje telo. Viac neovplyvnim.

linda81
4. júl 2014

@milagrosss20 hej tiez to bolo take....ale lezala som fakt skoro do toho 14 tt a k tomu utrogest, ascorutin ...

tonjadabik2
4. júl 2014

ja som mala hematom vraj velky pri malej v maternici..a lezala som 4 tyzdne v nemocke lebo tam stale bol..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre