Dobrý deň,chcem sa spýtať budúcich mamičiek...Či ste prekonali koronu alebo s ňou momentálne bojujete aké ste mali príznaky a ako to zvládate 🙄ďakujem
Skóre uzdravenie!
Ja som mala pred týždňom no bolesti hlavy, hrca v hrdle, bolesť hrdla, pár krát som zakaslala,unava a návaly tepla, strata cuchu ten stále nemám a este mam zlý pocit v ústach ale to neviem ci z covidu alebo z tehotenstva.
Mala som v 8.mesiaci.Ziaden cuch,unava,otupenost.Inak ok,bed teploty.Mala som obavy,lebo muz aj skaredo kaslal (obaja some bolo pozitivni).
Aoj ja som distala cca v 10.tyzdni mala som dva dni teplotu max 38 . Potom len bolesti hlavy a neskutocna unava po tyzdni to preslo. Upchaty nos mam doteraz a to som v 19tt.
Mala som v 8tt a príznaky len 2 dní upchaty nos..
@annamaria4 v 19 týždni...a brat je pozitívny mal teploty,kašeľ,triaska...ja neviem ale asi mám koronu keď mala zvýšenú teplotu ,boles hlavy,svaly 😭😤
@4444mono4444 aj boles hrdla som zabudla...
@4444mono4444 ja som mala keď som bola v 24tt, u mňa to bol max 3 denný soplík
Prekonala som covid v 30.tt
Nebola to sranda. 12dni teploty. Začalo to na 4.den po pozit výsledku partnera skriabanim v krku, ďalší deň kašeľ, ďalší deň teplota, potom upchate dutiny, necítila som čuch a chuť, nechutenstvo.každý den s ami pridávalo niečo nove.
2, 5tyzdna som preležala. Na konci už taký kašeľ, že som sa dusila aj keď som s a len pretacala na posteli. Nechutenstvo, píla som nutridrinky.
Bola pri mne aj záchranka, mohli mi dat iba infuziu. 3dni som poriadne nejedla, bola som strašne slabá.ledva som prešla na WC. Chceli ma aj vziať do nemocnice, ale sami povedali, ze tam je na oddelení 70pacientov a 1 lekár. Tak som radšej ostala doma s tým, že keby čokoľvek, mam hneď volať.
Na striedačku som volala gynekologicke a obvodnej, lebo tie teploty neustupovali. Až mi nakoniec obvodná poradila pandemicku amb, kde mi konečne pomohli. Nasadili atb, kt.po 2 dňoch zabrali, mala som vysoké crp a mne sa konečne uľavilo.
Inak som brala viť D, C, paralen a magnézium 3x denne. Od kašlu sinupret tbl, tie môžu aj tehotné a rodičia mi zohnali jazveciu masť.
Neprajem ani najväčšiemu nepriateľovi. Ja som to schytala najhoršie. Partner mal 1 deň zimnicu, na druhý teplotu a potom už mu nič nebolo. Dcéra mala príznaky až na 11.den zrovna v deň pcr testu, doobeda mierne zvýšenú teplotu a 2 dní kašeľ.
Prajem každej tehulke lepší priebeh ako som mala ja.
@sonetta to je mi ľúto 😭
@4444mono4444 ďakujem, hlavne, že už mám po. Ú nás tehotných je v tomto prípade nevýhoda, že nemáme také možnosti co sa liekov týka.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nastastie som tu pliagu este nemala a drzim ti palce, aby vsetko dobre dopadlo. v ktorom tyzdni si? a ake mas ty priznaky?