Som tehotná a krvácam

anjelik1994
22. sep 2016

Ahoj baby mam otazocku na vas som 7tt a som v nemocnici uz tyzden lebo stale krvacam nieje to špinenie ale čistà krv nieje toho vela ale aj tak sa bojim ☹ Dva dni som bola na ultrazvuku a babatko vyzera v poriadku aj mu bije srdiecko.Mali ste aj vy niektora takyto problem?☹

sibalka21
22. sep 2016

@anjelik1994 Hlavne klud, si v nemocnici tak na teba davaju pozor.... Nechcem ta strasit ale stat sa moze vsetko.... Drzim palce nech to dopadne dobre 🙂

zuzadula
22. sep 2016

@anjelik1994 ahoj. takéto stavy sa vyskytujú. Súvisí s hladinou hormónov. takže rátam, že ak je bábätko OK , dostaneš hormonálnu liečbu a budeš pokračovať v tehu normálne ďalej 🙂. Držím prsty. Mysli na dieťatko, prežíva ten stres s tebou 🙂

nini1010
22. sep 2016

@anjelik1994 Nuz tu asi neurobis vobec nic.To je v Bozich rukach.Jedine co mozes urobit je lezat a mysliet pozitivne.Bude ako ma byt,neboj sa.

zuzana158
22. sep 2016

ja som pri prvom tehu krvacala tiez jasnou krvou a po dvoch dnoch mi zistili hematom teraz ma maly 3 roky

gir
22. sep 2016

Neboj sa, niektoré ženy majú menštruáciu aj pár mesiacov na začiatku tehotenstva a nevedia že sú tehotné. V nemocnici si pod dohľadom. Želám ti už len krásne tehotenstvo a zdravé bábo. 🙂

meggie83
22. sep 2016

@anjelik1994 ahoj,neboj,presne takaisto som bola ja...chystali sme sa ist na par dni niekam sami a oddychnut si a vecer predtym som zacala krvacat...tiez cista krv, bola som v 7tt a islo to ...smer pohotovost a rovno lezat...musle asom tam byt 2 tyzdne, prvy som sa nemohla ani postavit...len lezat, dostavala som infuzie a nas drobec o ktoreho sme sa vtedy tak velmi bali je uz skolkar a bude mat 3,5roka o chvilu...len treba vydrzat, posluchat doktorov, oddychovat a vsetko sa zase vrati do starych dobrych kolaji..potom som uz ani nevedela ze som tehotna... 🙂

bubinko1506
22. sep 2016

Krvacanie na zaciatku byva dost caste - niektore zeny normalne menstruuju, niektorym najdu hematom. Jedine, co mozes urobit, je, ze budes lezat a budes v klude. Lekari ti uz urcite nasadili lieky alebo infuzky, takze sa nevzdavaj a ver tomu, ze to s babätkom zvladnete.
Ja som krvacala (spinila) od 6tt do 9tt - nasli mi hematom, ktory sa musel bud vstrebat alebo vyplavit. Nastastie to drobci zvladli a coskoro budu na svete.
Drzim palce, nech to aj u teba dobre dopadne a budes sa tesit zo zdraveho babätka.

anjelik1994
autor
22. sep 2016

Dakujem za odpovede a povzbudenie 🙂 Ja dufam ze bude babatko v poriadku ...Len tu lezim uz aj tyzden aj niečo a nejak stale mi nic nezistili a newedia mi povedat z čoho mozem krvcat tak som.stoho len na nervy.

barborky
22. sep 2016

Ja som mala presne to isté od začiatku tehotenstva, v 8 tt som bola V nemocnici na týždeň a potom ma pustili domov S liekmi, ostala som doma na PN do konca tehu. A teraz vedľa mňa spinka 11 mes dcérka 🙂

charity
22. sep 2016

@anjelik1994 Mala som takyto stav niekolko krat pocas tehu. Babo je zive a zdrave. Tehu som prelezala. Drzim palce.

lucinka511
22. sep 2016

@anjelik1994 lekari sami cadtokrat nevedia preco to je. ty len lez .doleziye he ze ma akciu srdticka a rastie

infp
22. sep 2016

aj ja som krvacala a mala hematom pomerne velky v porovnani s plodovym vakom, lezala som prisne doma a krvacanie asi po tyzdni prestalo. ked si v nemocnici a vidia uz akciu srdca (co je v 7. tyzdni super) tak je to dobre, samozrejme nikto nie je Pan Boh a nevie nic zarucit. mne pomohlo najma to ze som bola pokojna, fyzicky aj psychicky.
lekara mam skveleho a hned mi zistoval poruchu zrazania krvi, ktoru napokon aj mam. odporucam jednoznacne nech to uz dopadne akokolvek konzultovat ci nie je potrebne hematologicke vysetrenie, neviem ci to bezne odporucaju..
drzim palce

zuzaneta515
15. jan 2020

Ahojte ja mam taky problem neviem niesom si ista ci som v tom ale mam taki pocit ze ano robila som si aj test ale nebol pozitivny a teras trosku krvacam ale to nevizera ako normalna menstrulacia tak neviem co si mam misliet mozte mi poradit? Dakujem

infp
15. jan 2020

@zuzaneta515 chod k lekarovi ak chces mat istotu.
tehotna mozes byt aj ked je test negativny, najma prve dni. moze sa jednat o spinenie ked sa zarodok uhniezduje v maternici napriklad.

zuzaneta515
16. jan 2020

@infp diki za radu ale niesom si ista lebo ako keby som dostala menstrulaciu,ale uz som aj pocula ze niektori mali menstrulaciu a boli v tom . Tak diki urcite tam zajdem

jeni1234
6. jan 2021

Ahoj som 6 tiznov tehotna a pokazdim idem na wc a utriem sa mam krv na papier preco?

olivs1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre