Ahojte, som tehotná a zajtra idem na 1. dávku očkovania a mám z toho strach.
Na jednej strane sa bojím že sa bábätku prípadne aj mne niečo stane.
Zase na druhej strane sa bojím že ak to chytím v 3-tom trimestri bude to mať fatálne následky.
Prosím povzbudte ma.ze to nieje až také.hrozne a má to viac pozitív ako negatív.
Dakujem 🙂
Dodrzuj pitny rezim a chod s usmevom, uvidis ze ti nic nebude 🙂
Veľa lekárov - gynekológov, pôrodníkov očkovanie odporúča ... sú to odborníci, treba im dôverovať, tých ostatných akože "odborníkov" nerieš.
@fifina75
Dcéra očkovaná v teh, v porodnici počas jej pobytu boli aj covid pozitívne pacientky,z dvoch poschodí porodnice zriadovali len jedno /prepchali ho samozrejme,inak sa asi nedalo/ a na druhé sťahovali covidákov,bola mega rada,že je očkovaná a protilátky prešli aj na babetko...druhá dcéra je teh. teraz a čaká na 2.trimester,aby sa dala očkovať,jej gyn. to tiež doporučuje....takže nie si prvá ani posledná,svet už má dosť skúseností a očkovanie tehotných sa jednoznačne odporúča.Vždy sa však nájdu antivaxeri,aj tu,takých si nevšímaj,počúvaj odborníkov.
Určite je to dobrá voľba...ver tomu, že to bude dobré... určite lepšie, ako sa trápiť s COVIDOM....mysli len na dobré veci...si statočná... držím palce
@fifina75 dajte sa ockovat radsej,ja som sa v teh.bala a ma to dobehlo.v den prijmu na vyvolavanie porodu som bola pozitivna,nastastie som nemala este priznaky.v ten den som aj porodila s respiratorom na ustach a s roznymi opatreniami.keby rodim na 5ty den od poz.testu tak s plnym nosom a dusivym kaslom by som porod neudychala vobec.rodila som 2t dozadu
nemysli na to vsetko, co by sa mohlo pritrafit. len chod, potom budes este za to rada 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nemysli na to. Daj si pichnúť, hotovo. Nič Ti nebude.