Som tehotná a idem na prvú dávku očkovania

fifina75
4. jan 2022

Ahojte, som tehotná a zajtra idem na 1. dávku očkovania a mám z toho strach.
Na jednej strane sa bojím že sa bábätku prípadne aj mne niečo stane.
Zase na druhej strane sa bojím že ak to chytím v 3-tom trimestri bude to mať fatálne následky.
Prosím povzbudte ma.ze to nieje až také.hrozne a má to viac pozitív ako negatív.
Dakujem 🙂

nnnuuunnn
4. jan 2022

Nemysli na to. Daj si pichnúť, hotovo. Nič Ti nebude.

ukulela
4. jan 2022

@fifina75 statisticky mas ovela vyssiu sancu, ze tvojmu dietatu uskodi covid, ako vakcina.

dominidi
4. jan 2022

Dodrzuj pitny rezim a chod s usmevom, uvidis ze ti nic nebude 🙂

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dzulli1980
4. jan 2022

Veľa lekárov - gynekológov, pôrodníkov očkovanie odporúča ... sú to odborníci, treba im dôverovať, tých ostatných akože "odborníkov" nerieš.
@fifina75

janinah
4. jan 2022

Dcéra očkovaná v teh, v porodnici počas jej pobytu boli aj covid pozitívne pacientky,z dvoch poschodí porodnice zriadovali len jedno /prepchali ho samozrejme,inak sa asi nedalo/ a na druhé sťahovali covidákov,bola mega rada,že je očkovaná a protilátky prešli aj na babetko...druhá dcéra je teh. teraz a čaká na 2.trimester,aby sa dala očkovať,jej gyn. to tiež doporučuje....takže nie si prvá ani posledná,svet už má dosť skúseností a očkovanie tehotných sa jednoznačne odporúča.Vždy sa však nájdu antivaxeri,aj tu,takých si nevšímaj,počúvaj odborníkov.

tatisna
4. jan 2022

@fifina75 neviem či to úplne povzbudí, ale viem o prípade keď neockovana s covidom musela ísť na sekciu (zhruba okolo termínu) a bábo to nerozdychalo. Ona na JISke...keďže pri pôrode sa nedá izolovať od ľudí, očkovanie je dobrá voľba...

adka176
4. jan 2022

Určite je to dobrá voľba...ver tomu, že to bude dobré... určite lepšie, ako sa trápiť s COVIDOM....mysli len na dobré veci...si statočná... držím palce

fleur1111
4. jan 2022

@fifina75 je tu XY tém na očkovanie počas tehotenstva, nečakaj iné odpovede, vždy tu budu názory pre a proti. Rozhodnutie je na tebe. Ja som bola ockovana počas tehotenstva tiež.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinka2290
5. jan 2022

@fifina75 dajte sa ockovat radsej,ja som sa v teh.bala a ma to dobehlo.v den prijmu na vyvolavanie porodu som bola pozitivna,nastastie som nemala este priznaky.v ten den som aj porodila s respiratorom na ustach a s roznymi opatreniami.keby rodim na 5ty den od poz.testu tak s plnym nosom a dusivym kaslom by som porod neudychala vobec.rodila som 2t dozadu

hildicapupu
5. jan 2022

nemysli na to vsetko, co by sa mohlo pritrafit. len chod, potom budes este za to rada 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre