Ahojte kocky, som tehotná prvý mesiac a strašne ma boli ucho. Asi prievan. Aký liek si môžem dať? Bojím sa aby som neurobila niečo zle....
@radkamatisova Dakujem a na ňu si mám niečo dať?
Nie je za čo 🙂 Nie, len tak ako je, suchú
kazdopadne v tehotenstve len paralen/panadol ak to bude nutne
Mne pomáha ak je vata namočená v alpe ak to hreje je tam ako keby zápal ak len chladí není nič .pomáha aj pri zuboch že ta strana ktorá pobolieva tam som dala keď fúkalo do uší
Dakujem ste super že tak viete poradiť 💞
trosku octu budeš cítiť divný tlak ako keby ti to vyťahovalo z ucha
Ja som si dala vatu s alpou.
Ja tiež vatu z liehom domácim alkoholom. Vždy pomohlo aj deťom.. Dokonca aj na pohotovosti nám tak kazali..ze to vytiahne zápal ktorý zacina
Najlepsie si spravit strafik a pouzit burrow alkohol, nie ocot
Farm
Burrow na vatu a do ucha. Ak to nepomoze za nejake 2-3 dni, chod k usnemu - tam vela nevyriesis.
Audiron od energy treba vyskúšať.aj ja sama si to v tehotenstve kvapkam
Ušné sviečky, bola som prekvapená ,ale mne to pomohlo
Ja som bola tiež na krcnom v piatok s bolesťou ucha až sánky a dala mi kvapky do ucha OTIPAX L
Alebo normálne si daj alpu s vatou, niekdy sa dáva aj cigareta do ucha nech vytiahne, alebo s novín spraviť lievik a dať do ucha a zapáliť to tiež mi pomohlo
@beatrixx123 a si tehotna?
@licc áno 30+4
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja keď som mala prievan v uchu, tak mi pomohla vata. Vyskúšaj si dať kúsok vaty do ucha