Ahoj žienky. Som tehotná (zatiaľ je to však aktuálne len ta tehu teste). V novembri minulého roku som potratila :( v 4 týždni tehu. Bábätko sme plánovali a snažili sa o neho. Terazc však na mňa doľahol strach že sa to stane znova. To je asi taká prvá vec . Mám hrozne bolesti chrbta, sem tam ma pobolieva v podbrušku, výtokov mám požehnane )K lekárovi som obednaná až na budúci týžden . Máte nejaké podobné problémy ? aby som sa aspoň trošku upokojila ? )
Pozdravujem
myslím si, že ak to nie sú nejaké veľké bolesti, čo by ťa obmedzovali, tak by nemal byť problém.. tiež som raz potratila vo veľmi skorom štádiu a tiež sa teraz občas bojím, ale tak netreba na to toľko myslieť
@gabci1011 ahoj, neboj sa a mysli pozitivne vytoky mam aj ja, zevraj je to bezne (pokial nie su krvave samozrejme). Krize ma tiez boleli a trosku sem tam aj podbrusko, ale to len vynimocne, skor tie krize. Mam/mala som teda vsetko co pises este par dni dozadu predvcerom som bola na prvej kontrole (som 6+4tt) a doktor povedal ze taketo bolesti su bezne a ze je vsetko ok a objednal ma na prvu poradnu v 12tt. Nepripustaj si ze sa nieco stane aj ked verim ze je to tazke ked si potratila. Musime verit tomu ze bude vsetko v poriadku a budeme mat krasne a zdrave babatka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Hlavne byt v klude a nebat sa, vsetko dobre dopadne. Brusko pobolieva, maternica sa zvacsuje, vytok ak nezapacha a nie je krv. Podobne pocity mam stale a som v 13tt, a vsetko je poriadku.