Som tehotná a bola som preočkovaná proti tetanu

cicak
29. apr 2013

dozvedela som sa to minulý týždeň a týždeň pred tým som bola preočkovaná proti tetanu...máte s tým niektorá skúsenosti? Ďakujem a pekný deň všetkým

loxa
29. apr 2013

Ja s tym sice skusenosti nemam. ale myslim, ze pokial babatko prezilo tak uz nema zmysel sa tym stresovat,..Take male babo je haklive na kazdy odchyku ci fyzikalnu alebo chemicku..Ak by sa malo nieco stat, stalo by sa to najhorsie...a to sa nestalo 🙂

jazmina83
29. apr 2013

@cicak ahoj ja som dostala očkovanie proti tetanu v 7 mesiaci stúpla som na klinec v zemi a kazdy má strašil, maly
je zdravý všetko OK, protitetanovkou ockuju ženy v tehotenstve aj inde, ale isto by som sa poradila gynekologickou 😉 prajem nech je vsetko Ok 🙂

xenicka13
29. apr 2013

ja som sa porezala, tiez mi pichli, vsetko je OK

aristka
29. apr 2013

dieťa má samostatný krvný obeh,z teba si berie len živiny ak si bola očkovaná je to akoby si prekonala nejakú chorobu,neboj bábätku to neublíži

monika15
29. apr 2013

a preco si bola preockovana? mala si nejaky uraz?
podl amnaked ti to lekar dovolil tak je to OKey... inak by sa urcite pocaklo.

cicak
autor
29. apr 2013

dakujem baby,potesili ste ma 🙂 a preockovanie byva kazdych 10 ci 15 rokov tak nejako....

anjelikdianka
15. jún 2013

Ahoj ja mám teraz tu istu situáciu .Včera(14.6.) som zistila že som tehotná a 1.6.som bola očkovaná na TETANUS.Ti si už to spomenula na gynelkologii?čo ti na to povedali,môže to škodiť bábätku,Dakujem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre