Ahojte poradte co mam robit 3.6 ma caka sekcia a od soboty som nachladena, teploty nemam iba ked rozpravam tak pocut ako som nachladena, bojim sa aby sa nieco neskomplikovalo, asi budeme musiet rodit spontanne? Najhorsie je na tom ze uz som po sekcii a miesto je oslabene? Asi ma nemozu uspat.
Ja som rodila sekciou 4.5 a 2 dni pred som mala chytene hrdlo( vela nanukov) a nakolko nemam mandle mi to pekne sposobilo kasel, bez teplot. Sekciu spravili ale kasel sposoboval vetcsie bolesti ako samotna sekcia...Uspata som nebola.
@1stefi121 Nachladenie ustúpi zvyčajne do týždňa, tak nepanikár 😉 A keď nemáš horúčky, tak nevidím žiadne komplikácie. Okrem toho, ak máš plánovanú sekciu, tak ťa predsa uspávať nebudú, to sa robí len pri akútnej sekcii podľa mojich info. Dajú ti epidurál a budeš pri vedomí. Pre lekárov aj pre bábo je to lepšie a ľahšie. Držím palce! 🙂
No ja chcela som ist celkovou u nas davaju na vyber, v den porodu sa mozes rozhodnut ale asi nemam na vyber a bude spinal.
@1stefi121 ja som bola nachladená pred sekciou a mala som kašel, mala som úplnu narkózu, nik sa tým nezaoberal, len som si odašlala dali mi masku a spala som 😀 a ako písali najhoršie bolo po prebúdení keď som potrebovala kašlať tak som myslela že sa budem revať jako pavián 😀 a ešte máš čas sa vyliečiť 😀
@katussamus a nebali sa ťa uspať to nerobi problem pri celkovej narkoze? Ved to musiš byť zdrava nie?
@1stefi121 asi nie lebo ja hovorím anesteziologovi že som nachladnutá a silno kašlem a on len povedal že v poriadku nič viac 😀 a ešte pikoška keď ideš pod narkózu tak nemôžeš nič jesť ani piť a ja som zjedla banán a vypila ráno čaj a na to mi povedal že to som nemala ale dobre že som mu to povedala, lebo ja som ráno nevedela že mi budú robiť sekciu, ja som ju mala naplánovanú až o 3 týždne neskôr 🙂
ja som rodila pred mesiacom, s nadchou a mala som sekciu v celkovej narkoze, takze mozes aj tak
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@1stefi121 ahoj ja som mala nadchu vzdy ma to chyti pred porodom aj pri prvom tehu som bola stranse nachladnuta a le to som rodila normalne a pri druom tehu tie a rodila som sc a vsetko v poriadku bola som v celkovej narkoze