Včera som bola na urgente dnes ráno som podpísala reverz.
To čo som si zažila neprajem nikomu na urgente nič také len ze na chirurgii si ma nechajú na pozorovanie do rana…Prídem na chirurgiu tam lekár zajtra operácia o 7 ja prosím ved mám dobre výsledky Crp 11 nič nenasvedcovalo slepemu črevo okrem bolesti brucha(to mávam často spojené s vracaním pravidelne už 10 rokov )prikladám to stresu kedže mi pár dni dozadu prišiel zlý skrining. Nespala som celú noc dávali mi infúzie glukóza voda buscopan do toho som ešte naháňala šváby po izbe jeden príjemný pobyt…Ráno sa predomnou začali lekári hádať jeden operácia druhy pozorovanie deň dva a treti zoberte infúzie nech ide domov s takými výsledkami…odišla som nemala som záujem na tieto ich divadla o 8 ráno….začína mi 5 mesiac a určite som nechcela narkozu mám pred ňou fakt rešpekt naposledy som musela kvoli narkoze byt týždeň v nemocnici lebo moje telo ju veľmi zle znáša….
Ale ja mám skôr pocit ze mám zastavené prdiky kedže cele moje trávenie odkedy som tehotná ide dolu vodou a včera mi zdulo bruško… Chcela som sa opýtať čo odporúčate v takom prípade skúšala som espumisan ten mi trošku pomohol dokonca som si 1x máličko pukla😅to mi trošku pomohlo ale je aj niečo lepsie?hocico…
@moin2009 skúsim ďakujem ❤️lebo určite to nebude slepé črevo… je to moje trávenie a moja super strava kombinovať neskombinovatelne momentálne 🙈
@micolijana asi by som ti odporucila primarne si odsledovat stravu, co ti robi zle a jednoducho to nejest, mne napriklad v tehotenstve robia zle perlive napoje a rozne mliecne pokrmy 🤷
@veronika_sk000 jedla som kukuricu (ja hlupana) nerobí mi to dobre ale mala som chuť 🙈nerobí mi dobre ani pecivo a xy veci ale sem tam si dám do toho vraj teraz je veľa všelijakých zvracaní a bolesti brucha kvoli tomu teplu ze denne na urgente majú veľmi veľa prípadov…
@micolijana a kde ťa bolelo brucho v ktorej časti aby to náhodou neboli obličky ja som bola v ôsmom mesiaci a zažila som oblickovu kolíky bolesti ako pri slepaku tiež má už chceli ísť rezať ale našťastie zistili že sú to obličky
na co si sla na pohotovost? ked tvrdis je su to creva?? a mas to dlhodobo? lekar ta chce liecit a ma pravo na diskusiu s kolegami... ked som lezala v nemocke bola tam jedna velmi mudra mlada tehulka a tiez ziadala revers, dostala ho a do vecera bola späť, potratila 😔 tebe drzim palceky nech vsetko dobre dopadne
@kacena4 lebo ja to mávam roky vie o tom moja mama manžel celá rodina … spúšťač je vscsinou stres…preto aj na usg sa ma pýtal či som nejaký mala posledné dni ja ze áno lebo on reálne nič take nevidel z čoho môžem mať tu bolesť ….dookola sa to opakuje raz za pól roka cca….jediná pomoc rýchla je infúzia potom ma pošlú domov … teraz to neurobili chceli na urgentnom si byt istý aby som mala minimálne 2 výsledky krvy… kedže čakám babo…gynekologicky som bola uplne v poriadku to hneď sa vylúčilo aj z výsledkom krvy…keby mi je niečo teraz jasne ze utekám do nemocnice ale ja sa cítim lepsie…len vidím ze nemám ziadne vetry ze cele to trávenie mi nefunguje… odkedy som tehotná začalo to nevoľnosťami od 7 do 13 týždňa a teraz je to veľmi spomalene trávenie cítim ze mi nesadne nieco mám zápchy pravidelne sem tam zvraciam lebo mi niečo nestrávi
@andrejka1974 boli ma tam kde sú čreva dole vľavo stred pri pupku a vpravo…
@micolijana skus koleno prsnu polohu aspon 10 minut
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@micolijana ahoj, neviem ci to pomoze ale v nemocnici po sekcii ta nutia pit feniklovy xaj aby sa spustili prdiky, tak skus ten