Ahojte nemate niekto problemy so slepakom pred tyzdnoma si ma zacala velmi boiet prava strana podbruska ja ze vajecnik ale na poradni mi dr povedala ze urcite nie ze tie v tehu nepracuju,a j ich pozerala na sone ale ze su oka..ze ci to nemoze byt slepak? potom asi 3 dni nic a dnes ma boli zase:( ☹ mate niekto podobnu skusenost?
@lucka127 ahoj, ako to nakoniec dopadlo? Bol to slepak? Musela si na operáciu?
@bettynka222 ahoj nie predstav si mala mi tak lezala cele tehotenstvo gynekologicka sa vyjadrila ze je tam v blizskosti este mocova rura alebo take nieco a na to mi tlacila🙂🙂vsetko bolo oki len raz za cas si tam lezkala ale uz ked zacsa zacala prevracat tak ma to nepobolievalo🙂
@lucka127 to je super 😊 a nevieš ako to je, ked je appendix zapálený v tehotenstve? Ako sa to operuje? Nemôže to ohroziť dieta?
@bettynka222 mas ho potvrdeny zo sona? lebo niekomu sa v tehu len ozve pokial nemusia to neoperuju mne to pre prekryvajucu maternicu ani vidno nebolo🙂
@lucka127 nie ja, ale kamarátka. A sono bolo v poriadku nakoniec 😊
@bettynka222 tak ju potom moze aj drazdit len niektorym tehulkam sa to vraj objavi, mne len zelala kratucha tam potom ked som si inak skusila lahnut mi to zvacsa preslo🙂🙂
skusit vyhodit drazdive veci mozno pomoze drzim palce lebo to bolo dakedy fakt neprijemne ze sa mi ani chodit nedalo) ☹
@lucka127 dakujem za rady 😊
@bettynka222 nz nech jeje to dobre dopadne🙂🙂
viete mi poradit,ktore jedla drazdia slepak? som v prvom trimestri a casto ma picha pri slepaku. na zlcnik viem,co mi zabera,ale na slepak nemam potuchy. dakujem za kazdu radu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucka127 ked to preslo skor asi babatko je viac ulozene v pravo a preto ta to boli..kamoska to mala take...ale aby si mala istotu zbehni k obvodnej a na chiruegiu...v tehu je casty vyskyt slepaku