Ahojte . Viem si tu témy o tehotenstve a 5. Chorobe len by má zaujimalo kto v tehotenstve sa stretol s touto chorobou a či ste sa stretli s tým že vas dr. Vyšetrovala častejšie , zobrala krv alebo robila iné vyšetrenia kde by sa zistilo že choroba neprešla na babo . Mne pediatrička povedala keď som bola so synom že keď som tehotna mam hneď volat gynekologické že mi pravdepodobne vezme krv na protilátky . Ta mi však povedala že rizika sú ale mam sa len kontrolovat a pri zvýšenej horúčke ju kontaktovať .že nic mi dat nemôže ani nic robit 🤷♀️
@moneequa mne známa povedala
Že jej gynekológ povedat Že postup je taky ze jej vezmú protilátky a tam zistia či sú pamäťové ( prekonané v detstve ) alebo aktuálne prekonané teraz momentalne . No a ak sa zisti ze neprekonala v detstve tak sa dieta viac sleduje . Že sa sledujú prietoky krvy v hlavičke ( snáď som do dobre pochopila ako mi vysvetlovala ) takze tak . V ktorom tt si ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@leka29 nie nic, tvaril sa, ze nic nehrozi a nevenoval tomu ziadnu pozornost.