Mamičky,poraďte....som v 7tt a teraz ráno keď som sa zobudila som mala na,pyzame nejake škvrny,neviem či krv alebo výtok....co to môže byť, je to niečo zle? Strašne sa bojím aby som o bábätko neprišla....
Počkám este dnes a zajtra uvidím.... ale stale si to sledujem a neprestáva to...nieje to veľa ale je...
@jankahrtankova chod k lekarovi, ak je "nieco" v zaciatku, aby sa s tym dalo cosi robit. Nechcem Ta strasit, ale ja som pri oboch detoch mala tento problem, po pol dni som zacala slabo krvacat. Radsej chod. Drzim palce.
Ok,radšej pôjdem....som z toho nervózna...
Maminy,tak idem do nemocnice, bábätko je zatiaľ v poriadku, len je male na to že som v 8tt, neskutočne sa bojím ,mam strach ze potratim....
@jankahrtankova ahoj,neporadim ti,ani nepomôžem,len ta chcem povzbudiť ze ak aj o bábo prides,asi nebolo ok,same sa rozhodlo odist. Ja sa tak momentálne utešujem,lebo pred dvomi dnami scenar ako u teba a uz je aj koniec ☹ ale ja poznám osobne dve kamošky,ktoré takto spinili a jednej aj bábo zaostavalo o tyzden a maju zdrave deti. Staci posunuta ovulácia a vsetko sa posunie. Treba dúfať do poslednej chvíle,ale aj keby to nevyšlo,nie si v tom sama!
@tamarka9 ....mrzí ma ako to u vás dopadlo..... je mi to ľúto.... aj ja mám za sebou potrat a uz to nechcem zažiť....veľmi sa bojím a dúfam že to zvládneme...Ďakujem za povzbudivé slová...
@jankahrtankova zvladnete to...ja som krvacala pri oboch, to sucasne tehotenstvo mam dokonca posunute o dva tyzdne ( bola som presvedcena, ze koncim 7 tt a lekari furt, ze len zaviatok 5 tt) a uz som 26 tt a male v poriadku. Len sa nestresuj a mysli pozitivne, to je dolezite teraz.
Ja viem ze to musim zvládnuť...dlho sme sa o toto bábätko snažili ...myslím nato najhoršie...za hodku budem v nemocnici,nebudem o cosi múdrejšia...
@jankahrtankova ahoj,sledujem tvoj príbeh,ako si dopadla? Dúfam ze dobre ☺
@tamarka9 ahoj, no ostali sme v nemocnici,babo je v poriadku,bije mu srdiečko, hýbe sa.... ja este slabo krvacam, nieje to vela ale je..dostavam injekcie,lieky tak dúfam že to predsa skoro pôjdeme domov...Ďakujem 😉
@jankahrtankova a z čoho to krvácanie je nepovedali?
@jankahrtankova velmi Ti drzim palceky, neboj sa, dobre to dopadne. Ja som mala presne to iste a zvladli sme to a mam 2 krasne deticky. Zo dna na den to bude lepsie a lepsie.
@tranquillo nie nepovedali...ani ja sama neviem. Povedali že v prvom trimestri je to normálne..tak uvidím
@jankahrtankova super,tak sa držte do šťastného konca 😉
@jankahrtankova pricin moze byt viacero, ja som v siedmom týždni tiez krvacala a tiez som bola v nemocnici. Super ze sa babo drzi!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?