Slabý výtok v 7. týždni

jankahrtankova
4. apr 2017

Mamičky,poraďte....som v 7tt a teraz ráno keď som sa zobudila som mala na,pyzame nejake škvrny,neviem či krv alebo výtok....co to môže byť, je to niečo zle? Strašne sa bojím aby som o bábätko neprišla....

persica
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jankahrtankova
autor
4. apr 2017

Počkám este dnes a zajtra uvidím.... ale stale si to sledujem a neprestáva to...nieje to veľa ale je...

miriam11
4. apr 2017

@jankahrtankova chod k lekarovi, ak je "nieco" v zaciatku, aby sa s tym dalo cosi robit. Nechcem Ta strasit, ale ja som pri oboch detoch mala tento problem, po pol dni som zacala slabo krvacat. Radsej chod. Drzim palce.

jankahrtankova
autor
4. apr 2017

Ok,radšej pôjdem....som z toho nervózna...

jankahrtankova
autor
4. apr 2017

Maminy,tak idem do nemocnice, bábätko je zatiaľ v poriadku, len je male na to že som v 8tt, neskutočne sa bojím ,mam strach ze potratim....

tamarka9
4. apr 2017

@jankahrtankova ahoj,neporadim ti,ani nepomôžem,len ta chcem povzbudiť ze ak aj o bábo prides,asi nebolo ok,same sa rozhodlo odist. Ja sa tak momentálne utešujem,lebo pred dvomi dnami scenar ako u teba a uz je aj koniec ☹ ale ja poznám osobne dve kamošky,ktoré takto spinili a jednej aj bábo zaostavalo o tyzden a maju zdrave deti. Staci posunuta ovulácia a vsetko sa posunie. Treba dúfať do poslednej chvíle,ale aj keby to nevyšlo,nie si v tom sama!

jankahrtankova
autor
4. apr 2017

@tamarka9 ....mrzí ma ako to u vás dopadlo..... je mi to ľúto.... aj ja mám za sebou potrat a uz to nechcem zažiť....veľmi sa bojím a dúfam že to zvládneme...Ďakujem za povzbudivé slová...

laura1804
4. apr 2017

@jankahrtankova zvladnete to...ja som krvacala pri oboch, to sucasne tehotenstvo mam dokonca posunute o dva tyzdne ( bola som presvedcena, ze koncim 7 tt a lekari furt, ze len zaviatok 5 tt) a uz som 26 tt a male v poriadku. Len sa nestresuj a mysli pozitivne, to je dolezite teraz.

jankahrtankova
autor
4. apr 2017

Ja viem ze to musim zvládnuť...dlho sme sa o toto bábätko snažili ...myslím nato najhoršie...za hodku budem v nemocnici,nebudem o cosi múdrejšia...

tamarka9
5. apr 2017

@jankahrtankova ahoj,sledujem tvoj príbeh,ako si dopadla? Dúfam ze dobre ☺

jankahrtankova
autor
5. apr 2017

@tamarka9 ahoj, no ostali sme v nemocnici,babo je v poriadku,bije mu srdiečko, hýbe sa.... ja este slabo krvacam, nieje to vela ale je..dostavam injekcie,lieky tak dúfam že to predsa skoro pôjdeme domov...Ďakujem 😉

tranquillo
5. apr 2017

@jankahrtankova a z čoho to krvácanie je nepovedali?

miriam11
5. apr 2017

@jankahrtankova velmi Ti drzim palceky, neboj sa, dobre to dopadne. Ja som mala presne to iste a zvladli sme to a mam 2 krasne deticky. Zo dna na den to bude lepsie a lepsie.

jankahrtankova
autor
5. apr 2017

@tranquillo nie nepovedali...ani ja sama neviem. Povedali že v prvom trimestri je to normálne..tak uvidím

tamarka9
5. apr 2017

@jankahrtankova super,tak sa držte do šťastného konca 😉

tranquillo
5. apr 2017

@jankahrtankova pricin moze byt viacero, ja som v siedmom týždni tiez krvacala a tiez som bola v nemocnici. Super ze sa babo drzi!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre