Slabý ružovkastý výtok v 7. týždni

22. máj 2021

Ahojte. Pisem anonymne, lebo teho je este tajomstvo a mam tu znamych. V stredu som mala trosilinku ruzovkasteho vytoku na toaletaku a dnes to iste na spodnom pradle, ale papier bol uz cisty. Ku gyn som objednana v pondelok rano. Nemam stresovat a pockat ten 1 a pol den do pondelka alebo radsej zajst na gyn pohotovost uz teraz? Nechcem byt hysterka, ale ani nic podcenit. Ma niekto podobnu skusenost? Dakujem

kkovacovak
22. máj 2021

Môže to byť len prasknuta cievka alebo hematom. Ja som to mala podobne a tie dva dni som počkala. Mala som hematom, dostala som lieky a hotovo. Kým nekrvácate čistú krv alebo nemáte bolesti tak to nemusí nič prevratné znemenať. Keby sa to zhoršovalo tak choďte kľudne na pohotovosť. Tu vám budú písať hororové scenáre. Hlavne nestresujte a snažte sa do pondelka ležať a byť v kľude.

borka168
22. máj 2021

Môže to byť hematon, prasknuta cievka, začínajúci potrat... Ja som začala spinit tiež tak isto ako vy po pár dňoch bolo špinenie tmavšie a bol to potrat. Tak uz sa musíte rozhodnúť, či zbehnete pre istotu na pohotovost alebo počkáte do pondelka.

lienka.7
22. máj 2021

Ja by som sla, aby ma pozrel lekar. Tiez som mala daco podobne a bola to nastastie len cievka. Ale ja som teda mala krv.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre