Ahojte, nema niekto skúsenosť so spinenim hnedým slabuckym, len taka mala bodka nič ma neboli, som v 18 týždni tehotenstva
Ma s tým veľa žien skúsenosť a väčšinou to je v poriadku ale mne gynekológ kázal prísť hneď s akýmkoľvek aj slabuckym spinenim
Vooobec to nič nemusí znamenať, ako baby vyššie píšu,len to sleduj a ak by sa ti to zhoršilo nedajbože tak pohotovosť určite ale ja som napr.masivne krvácala v tehotenstve a mám zdravého 8-mesačneho chlapčeka 🙂😉 držím palce 🙏🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
kazda druha s tym ma skusenosti - to nemyslim ironicky, to myslim vazne - hneda = stara krv, ak ta nic neboli a neobjavi sa cerstve cervene krvacanie, tak je mozne, ze ti praskla nejaka vlasocnica a pod. co je v tehotenstve caste, kedze je to tam cele prekrvene a pod. kazdopadne treba to sledovat a ak sa neobjavia bolesti, spinenie/krvacanie silnejsie a castejsie, malo by to byt v poriadku 🙂