AHOJTE babi potrebovala by som poradit ci je to normalne miesto menzesu mam hnedy vytok bolo mi to divne tak som si urobila test ...test bol pozitivny :D ale spinenie mam uz 4 den a bojim sa ci to nahodou nieje mimomaternicove cca som v 2 az 3 tt objednala som sa ku lekarke ale som objednana az 29.12. A to je daleko prosim porate mi dakujem
@bajana A prečo by nemohla byť v 2-3 tt.?!!!! Ja som mala to isté a presne som bola v 2.-3tt. - ukázal mi to digi test a viem to presne na 100%, nakoľko presne viem kedy sme dcérku splodili. 😉
@lulka1994 Takže je to normálne reálne, uvidíš čo ti povie lekár - alebo skús ešte kúpiť digitálny test, ak si tehotná tak rátaj s tým, že lekár ti povie že si cca v 5.-6.tt. - podľa poslednej ms. 😉
Výtok je miesto menesu! Niekedy je to takto slabá menzes pri tehu! Ja som mala tiež! Doki dala duphaston a mám dve deti!
Výrok býva miesto menzesu, mala to aj známa... 2-3 týždeň jedine od oplodnenia 🙂 tehu sa počíta odo dňa začiatku posledného menzesu 🙂
Normalne, aj ja som to mala.
Ja ked som otehornela,tak som v case, ked som mala dostat mrchu len spinila,myslela som si,ze uz zacinam menstruovat.4 dni som spinila stale menej a menej,az to uplne zmyzlo.To bolo uhniezdovanie vajicka.Teraz som uz v 14 tt.
Ja som toto mala tiez.a tiez to bol zaciatok tehot.volala som doktorke ci mam prist.ze nie ze aj tak by este nic nevidela a ze ked to prestane mam si este uribit tehot.test.ak je pizit.ze je vsetko o.k. v druhom tehot.som s takymto vytokom utekala cca v 4mesiaci a mi povedala ze hnedy vytok je normalny ze krv alebo krvavy hlien je horsie..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V 2-3tt určite nie si,ak je test pozitívny...koľko dní od poslednej MS ubehlo? Koľko dní MS meska? Špinenie v čase očakávanej MS nie je neobvyklé. Nie je dôvod obávať sa mimomaternicového tehotenstva - to je sprevádzané veľkými bolesťami a krvácaním.