Slabý hnedý výtok a pozitívny test. Poradíte mi?

lulka1994
19. dec 2015

AHOJTE babi potrebovala by som poradit ci je to normalne miesto menzesu mam hnedy vytok bolo mi to divne tak som si urobila test ...test bol pozitivny :D ale spinenie mam uz 4 den a bojim sa ci to nahodou nieje mimomaternicove cca som v 2 az 3 tt objednala som sa ku lekarke ale som objednana az 29.12. A to je daleko prosim porate mi dakujem

bajana
19. dec 2015

V 2-3tt určite nie si,ak je test pozitívny...koľko dní od poslednej MS ubehlo? Koľko dní MS meska? Špinenie v čase očakávanej MS nie je neobvyklé. Nie je dôvod obávať sa mimomaternicového tehotenstva - to je sprevádzané veľkými bolesťami a krvácaním.

evittam
19. dec 2015

@bajana A prečo by nemohla byť v 2-3 tt.?!!!! Ja som mala to isté a presne som bola v 2.-3tt. - ukázal mi to digi test a viem to presne na 100%, nakoľko presne viem kedy sme dcérku splodili. 😉
@lulka1994 Takže je to normálne reálne, uvidíš čo ti povie lekár - alebo skús ešte kúpiť digitálny test, ak si tehotná tak rátaj s tým, že lekár ti povie že si cca v 5.-6.tt. - podľa poslednej ms. 😉

mily7
19. dec 2015

Výtok je miesto menesu! Niekedy je to takto slabá menzes pri tehu! Ja som mala tiež! Doki dala duphaston a mám dve deti!

medovka14
19. dec 2015

Výrok býva miesto menzesu, mala to aj známa... 2-3 týždeň jedine od oplodnenia 🙂 tehu sa počíta odo dňa začiatku posledného menzesu 🙂

lusyke
19. dec 2015

Normalne, aj ja som to mala.

damaroka
20. dec 2015

Ja ked som otehornela,tak som v case, ked som mala dostat mrchu len spinila,myslela som si,ze uz zacinam menstruovat.4 dni som spinila stale menej a menej,az to uplne zmyzlo.To bolo uhniezdovanie vajicka.Teraz som uz v 14 tt.

janula02
20. dec 2015

Ja som toto mala tiez.a tiez to bol zaciatok tehot.volala som doktorke ci mam prist.ze nie ze aj tak by este nic nevidela a ze ked to prestane mam si este uribit tehot.test.ak je pizit.ze je vsetko o.k. v druhom tehot.som s takymto vytokom utekala cca v 4mesiaci a mi povedala ze hnedy vytok je normalny ze krv alebo krvavy hlien je horsie..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre