Slabšie bolesti v 28. týždni

liana2001
18. mar 2021

Ahojte baby od včera mám také slabšie bolesti ako keby kontrakcie bolesť mi ide až do krížov a pichá má v podbrušku a bábätko cítim že sa posunulo až celkom dole ako keby mi malo vypadnúť 😂 som v 28tt a bojím sa teda že by mi hrozil predčasný pôrod keďže bolesti mám od včera a neprechádza to dievčence ktoré ste rodili v 28tt ako to dopadlo ? Bolo bábo v poriadku ?

lia_nka
18. mar 2021

Po prvé nedávaj si hneď do hlavy že by to mal byt predčasný pôrod pretože ta to ešte viac rozruší. A po druhé tieto bolesti mávam stále ale ak si nejsi istá zájdi k lekárovi

liana2001
autor
18. mar 2021

No nie som si veľmi istá moja dr má momentálne dovolenku a na pohotovost utekať nebudem keďže všade je covid ..Ale neviem môžu to byť aj poslíčkovia ..Sama na sebe cítim že by sa mi mohol spúšťať pôrod ..takto som to mala aj pri prvom trhu až nato že to bol 37tt ale takto to postupovalo a nakoniec som musela ísť cisárskym ..

cookie29
18. mar 2021

pusti si teplu vanu, daj si termofor na krize a podobne... ak sa drobcek otocil, tak kludne mozes mat taketo pocity, najma koncom dna

diaalex
18. mar 2021

@liana2001 pozri, ak si chceš byť fakt istá, že sa ti nespúšťa porod jedine pohotovosť 🙂 chápem, že je covid, len aby si si to neskôr nevycitala

gabu_lienka
18. mar 2021

@liana2001 ved tvoju Dr musi pocas dovolenky niekto zastupovat, nemusis ist hned do nemocnice na pohotovost. Urcite chod, nie je to sranda porodit v takom skorom tyzdni.

bebotka
18. mar 2021

@liana2001 nuž rodiť v 28tt neni veľká výhra, určite by som išla na pohotovosť. Sama mám predčasniatko a ver mi neni to sranda, vďaka Bohu je v poriadku, ale určite by som neriskovala zdravie dieťaťa s tým, že je covid. Ten tu bude ešte dosť dlho a ver mi, že chodiť s takým malým predčasniatkom po tých všetkých lekároch nie je med lízať, to by som sa potom bála.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre