Ahojte žienky.
Momentálne som v 35tt a už asi 3-4 týždne pociťujem neskutočnú únavu, hlavne v prvej polovici dna. Zobudím sa, dam si raňajky a už nevladzem, robia mi problém bežne domáce prace ako pustiť práčku, navarit a pod.
Najpr som si myslela že je to zmenou počasia a nízkym tlakom, ale ani kava tomu nepomôže bohuzial. Taktiež cca od 25 týždňa beriem železo na predpis, keďže mám anémiu.
Tak teraz neviem ci je to normálne v prípade tej anemie a celkovo v posledných týždňoch tehotenstva. Tie, čo mate tiež takú slabosť čo vám pomáha trosku sa rozhýbať? Ja už veru ani ležať a oddychovať tolko nedokážem🥲 v stredu idem na poslednú poradňu k svojmu dr, tak určite mu spomeniem aj tento problém. Ale zaujímali by ma skúsenosti aj iných mamičiek☺️
Mám presne to isté, ale len raz za čas. Včera som nevládala dovariť obed, aj stáť mi robilo problém. Vetrala som a ležala a po pár hodinách sa to zlepšilo. Dnes je to už lepšie. Asi už len nejak vydržať
Je to uplne normalne, spi kolko potrebujes 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Rozhybat mi pomohol pes pretoze som s nim musela chodit vonku a po venceni som sa najedla a isla spat. Spi kolko potrebujes, unava je v tomto obdobi uplne normalna. Nebolo dna, kedy by som cez den nespala 😅