Ahojte, kedy je dôvod na obavu ak sa bábätko prestalo alebo sa malo hýbe?
@cakambabatko nasa mala ma tiez dni ked sa menej hybe... A ziadne take spasy ze dat si nieco sladke alebo pohar studenej vody na nu neplatia😀Ak ale necitis uz dlhsie vobec tak by som tiez pre iszotu behla
@petronellla87 včera večer mal maly ešte party, ráno som ho ešte znovu poriadne citila, počas dňa možno len dva krat a slabšie a nepamätám si presne kedy naposledy a začína ma to stresovať 🙄 ale cez deň som bola dosť aktívna
Tak už konečne som dostala kopance..nikdy by som nebola povedala, že z “kopačky” budem mat takú radosť 😝
@cakambabatko cakas prve, vsak? 🙂 Pri druhom,alebo tretom si az vecer v posteli spomenies, ze si vlastne tehotna 😁
@mamamasama 😆😆😆😆
@mamamasama ja mam vďakabohu bezproblémové tehotenstvo, keby necítim nejaký pohyb a nevidím ultrazvuky ani neviem, že som tehotná 😁
Moja mala ma tiez dnes veget. Zapla som podvecer Angelsounds a hned ma to upokojilo..
@mamamasama Teraz mi zabehlo naozaj 😁 najlepšie keď som navrhla mužovi, či si neotvorime víno, ten pohľad “ty si uřcite zase zabudla, že si tehotná” 😁
@cakambabatko ahoj, ja som kontaktovala lek ked vyse pol dna nebol pohyb ani po sladkej cokolade, zmrzline, chladnom dzuse...studene (ladova voda) a sladke ich nabudi a az ked ani tak som necitila reakciu, sla som. Vecer mi spravili v ambulancii sono, mala bola ok a spokojne som sla domov.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
skus si dat cokoladu, dzus, cukor a ak ani to ho nerozhybe a necitila si pohyby poslednych povedzme 24 hodin, tak ja by som to radsej behla dat skontrolovat, moj lekar tvrdil, ze radsej zbytocne ako neskoro 🤷♀️