Slabé krvácanie v tehotenstve v čase menzesu

14. apr 2024

Dobrý deň. Som prvýkrát tehotná, momentálne by som mala ukončovať 8tt. Minuly mesiac som mala v čase očakávanej ms slabe krvácanie - len po utreti na wc, nebola potrebná žiadna vložka ani nič. Najviac krvi bolo ráno, keď som išla po noci na wc. Cez deň jej už bolo menej. Trvalo to pár dní Včera sa to objavilo znovu - slabe krvácanie, ružovočervená farba (ružovočervena farba je hlavne ráno, cez deň je to už slabunko ružové), bez krvných zrazenín, len čisto “krv”. Tiež je toho najviac ráno keď vstanem, ale stále to nie je ani na vložku, je to len po utreti na wc. Beriem ráno duphaston 1x + večer vkladám 1x progestanelle 200 a okrem toho mám nasadený aj ascorutin 3x1 alebo 3x2 (podľa situácie). Myslite že by mohlo ísť o tzv. pseudomenzes? Mali ste to niektorá? Nemám vôbec žiadne bolesti. Ďakujem.

patusss
14. apr 2024

Išla by som na pohotovosť. Nikdy nevieš.

arexka
15. apr 2024

Aj ja som to tak mavala a teraz som v 36tt 🙂 mne to spôsobovala nízko uložena placenta a asi aj že som otehotnela 3 mesiace od kyretaže neviem ..ale tiež som bola s toho stale nervózna na začiatku či s toho čosi bude mala som progestenalle tiež aj ascorutin nasadeny zle mi byvalo nevoľnosti bala som sa aby babetku bilo srdiečko ale chvalabohu bilo a je všetko v poriadku to špiennie mi prešlo uplne až ked začal druhy trimester ja som to v prvom mala občasné aj napriek liekom ..držím palce 🍀

patusss
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre