☹ ahojte baby čakám dvojičky A keď som dnes ráno vstala tak som začala slabšie krvacat baby čo mám robiť sú to moje vytúžene bábätka som po 2 spontánny potratoch ďakujem za každú odpoveď
Vazne? Uz ste mali byt na pohotovosti!!!!!
Mám brat aj veci ak by som náhodou rodila lebo nie ne mi biako zle ani nič len proste mi stvorilo trochu bruško A krvacam ale nie silno.. Volala som priateľovi ide už domov Z práce
Idem sa zbaliť dám vám vedieť čo A ako
Tak baby moje som v nemocnici K to do večera neprestane tak budeme musieť ísť von A uvidí sa či prirodzene aLebo sekciou
Budem mierna lebo vidim ze kedze si v nemocnici mas toho iz aj tak dost.ale poviem ti,aby dospela zena a navyse po 2 potratoch sa v 32.tt pytala na fore co ma robit ked zacala krvacat tak ako nehnevaj sa to je moc toto.
Baby moje ďakujem za držania palčekov lieky zabrali podarilo sa zastaviť krvácanie A tým pádom aj predĺžiť tehotenstvo ostávam V nemocnici do utorka ak by opäť sa spustilo ale ak sa neopustí idem domov A podľa všetkého ideme rodiť pod termínu +-
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Main god!!!! Co asi??? Utekaj na pohotovost!!