Ahojte, dnes som presne 11+0 tt a uz 2 -3 dni mám rôzne bolesti v maternici aj v okolí slabín a panvy. raz je to pichanie, raz slabé menstruacné bolesti, raz bolesti po stranách.. dnes od poobedia mám znova slabe menstruacne bolesti a spustil sa mi priesvitný výtok. prisla na mna taká divná slabost a merala som si teplotu a mam ju mierne zvysenú na 37.2 °C. na poslednej kontrole 9+4 bolo bábo v poriadku, srdiecko bilo, velkost zodpovedá a mrvilo sa. mám sa obavať alebo tieto priznaky sú bežné? chorá isto nie som, neboli ma hrdlo ani nadchu nemám.beriem progestenallr od 6tt.
@evivb ďakujem za odpoveď ❤️ doteraz som nič extea nepociťovala, len tento vikend to boli skoro sústavne..na kontrolu idem az za 2 tyzdnez dufam, ze bude vsetko ok..
Niiic? Vazne? 🥲 Tak zavidim. Ja od prveho momentu tahy, pichania, menstruacne bolesti. Samozrejme som sa zlakla, ale Doki iba tolko povedal, ze je to uplne v poriadku, kedze maternica sa roztahuje a rastie. 🙏🏻🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podla mna urcite je to ok. Tehotenstvo bohuzial boli. 🥲 A vytok som mala od prvych dni...