Ahojte baby mate skusenost z tehotenskou cukrovkou ? Na lacno som mala 6.31 a po vipity cukru 9.91 dr ma poslala k diabetologicke mam sa bat ? 🤔🙁🙁🙁
@horalka1986 a k tomu diabetikovy si chodila čo ty odporučal ?
@lusia623 jasne chodila a vlastne chodim do teraz kedze 3 roky po porode vypukla DM1. Takze odporucam kontrolu aj po porode urcite.
@horalka1986 tak už asi len vydržat len mam strach o miminko 🙁
@lusia623 neboj sa. Chod k tej dia urcite co najskor aby to mala pod kontrolou. Kup si glukomer , kontroluj si cukor a stravuj sa racionalne a vsetko bude ok.
@horalka1986 to dufam pondelok sa objednam dnes som už nestihla inak dakujem za skusenost
@lusia623 ahoj aj ja som mala tehotensku cukrovku a ozaj sa nemusíš ničoho báť. Diabetolg ta bude sledovať, nastavíš si diétny jedálniček a všetko bude v poriadku. Hlavne kľud a žiadny stres, to babetko vycíti. Vyhybaj sa bielej múke, olej vymen za maslo, bez sladkého - pozor aj na ovocie, to obsahuje veľa cukru. Ja som mohla iba jedno jabĺčko za deň,ale mala som oveľa vyššie hodnoty, ako ty. Tak držím palce.
Ahoj ja som mala hraničné hodnoty a nejedla som sladké ani sladené nápoje a všetko bolo ok aj pôrod aj všetko. Potom som ešte bola na vyšetrení po šestonedelí a aj to ok.Malá už má vyše 2 rokov. Pri staršej mi nič nezistili.
Uz som viacerym a do roznych for pisala, ze ak chcete konkretne info, su dost podrobne spracovane ohladom temy tehotenskej cukrovky, prihlaste sa na Instagram a vyhladajte profil: Drz cukrovku na uzde. Tak isto mate moznost najst vsetko potrebne na stranke www.tehotenskacukrovka.cz. Lebo rady v zmysle drz nizkosacharidovu stravu a jedz potravinu, co cukor nezvysuju, by mne osobne vela nedali.Preto bol aj profil vytvoreny, aby ste si medzi sebou o nom dali vediet.Najdete tam naozaj vsetko potrebne.A ak nie, treba sa tam opytat, co nie je jasne...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bat sa nemusis,lebo je jasne ze tehu cukrovku mas. Uz sa len udrzat a dotiahnut to do uspesneho konca. Ja som mala, syn sa narodila na termin, s dobrou vahou, miernou hypoglikemiou, ale behom 3 dni bolo ok a aj je uplne zdravy.