37.6tt skrateni krcok je to poriadku a co to znamena dakujem
@pribinak tak moze nastat porod hocikedy ?
@nataliapri áno, však si už v termíne.
@pribinak termin mam az 5:6
@nataliapri tak zajtra budeš 38tt, to už ozaj môžeš bez stresu aj teraz porodiť. Termin je len otientačny, plus- minus dva tyždne, kedy možeš bez obav rodiť. Ja som si vždy hovorila,že od 36tt je to safe.
@nyphadora dnes som bola na kontrole v nemocnici ako som prisla domov zacalo ma boliet brucho ako pri menstruracii do toho bokest krizov a teraz mam aj hnacku moze to naznacovat porod
@nataliapri moze ist len o poslickov, sleduj si ci sa bolesti vracaju v intervaloch a silneju. Ak ano, zacal porod, ak nie, su to len poslickovia. A hnacka vacsinou byva ked sa telo zacina pripravovat na porod, ale nemusi to nutne znamenat, ze to tak aj bude.
@nataliapri oba porody mi začali v deň, keď som bola rano na poradni a tam všetko ok, na to sa nespoliehaj. Môžu to byť posličkovia ale aj začiatok pôrodu,( prvy sa mi rozbiehal 3 dni a druhy deň a pol) daj si teplu hodinovu vaňu relaxuj a počuvaj svoje telo. Stiahni si apku na meranie kontrakcii.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nataliapri čo to znamená? Že pôrod sa blíži. Koniec koncov veď si už v termíne