Ahojte, včera som bola na poradni, som 34+6. Doktor mi nariadil kľudový režim, mám ležať a prejsť sa max na balkón. Dal mi 2x1 magnosolv, 2x2 utrogestan. Doma čítam správu od neho, kŕčok 31mm. Myslím,že to nie je až tak málo či? Je dosť opatrný. Neviem si však predstaviť v tomto teple celé dni ležať, veď spuchnem. Myslím,že krátkodobý pohyb po vonku by nemal uškodiť.
@miskamicha ďakujem....no veď neviem, čo ma plaši
@silvia8 ďakujem 😀
@tina.olbreitova je to celkom ok ale aj tak by som sa riadila tym co povedal dr. Mozno tam videl ešte nieco ine, preco tak nakazal, mozno naliehanie alebo pod. Ak pojdes von na prechádzku vedz ze na vlastnu zodpovednosť a riziko. Mam za sebou jeden predcasny porod kedy z nicoho nic krcok 13mm 29+0 a mala sa v ten den narodila
@e1i nič zvláštne už v správe nie je....ani nič iné nespomínal....samozrejme,že sa nechystám na dlhé prechádzky... myslela son skôr napr ci môžem ísť aspoň na zmrzku, pizzu a tak....doma sa zbláznim...
@tina.olbreitova urcite b som robila by tak, ako mi povie lekar. Mas pred sebou posledné tyzdne kludu. Mozes doma citat, sledovať nerusene filmy, varit, telefonovat, prijímať navstevy, ... zachvilu to nebude take lahke 😉
@tina.olbreitova treba sa riadit pokynmi lekara predsa, na pizzu a zmrzku mozte chodit potom
Na te to týždeň je to ok. Utrogestan sa nema. pouzivat po 34+0… magnezium na uváženie 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tina.olbreitova nie je to podla mna ok na dany tyzden... zle by bolo ppd 25mm.. uz si celkom slusny tyzden. 🙂)) este aby si neprenasala a nebola vyvolavacka🙄