Skrátený krčok v 21. týždni na 38 mm

majusik26
19. jún 2014

majusik26 Ahojte chcela som sa informovať som v 21tt a ginekolok mi povedal že mam skrátený krčok maternice mala som 38mm nemate niektorá s tým skúsenosti mam sa obavať emoticon dakujem
😉

jadinka
19. jún 2014

@majusik26 ja som mala skrátený na 3 cm od 17 tt, mala som nariadený kľudový domáci režim, t.j. žiadna námaha, časté oddychovanie, péenka..naozaj som to dodržiavala, lebo som sa chcela vyhnúť ´dalšiemu skracovaniu - čo by mohlo mať za následok aj horšie veci..malého som porodila v normálnom termíne 🙂 tak držím palce a ak budeš dodržiavať rady lekára nič sa neboj 😉

majusik26
autor
19. jún 2014

@jadinka no tak to budem musiet pre dietatko dakujem za odpoved

luckahh
8. jan 2015

Baby ja som už tri dni v nemocnici, pravdepodobne až do porodu. Mám skrátený krčok na 1,4cm :// a som v 26tt. Strašne dúfam, že to dobojujeme aspoň do 32-34. týždňa. Máte s tým niektorá skúsenosti?? Ďakujem, veľmi sa bojím

kamanima
10. jan 2015

3,8 je málo? ja som mala v 29. tt. skrátený na 0,5 cm

kamanima
10. jan 2015

@luckahh keď budeš ležať, dobojuješ do konca

rena28
12. jan 2015

@luckahh hlavne vela oddychuj treba lezat, minimum pohybu a urcite to dobojujes do konca. Ja som obidve deticky donosila v polohe netopiera 🙂 Drzim palce. Hlavne vela psychickej pohody.

sue
12. jan 2015

...ja mám 1cm 😒 takže naozaj len ležím, podkladám si panvu + magnézium 6tbl + alchemilka, o týždeň kontrola, ak by to neprešlo, tak idem do nemocnice...
@luckah

luckahh
12. jan 2015

@sue a v kolkatom si týždni??

sue
12. jan 2015

@luckah 20tt+0 dnes 😉 ale myslím pozitívne...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre