Ahojte baby, mali ste niektora skrátený krčok viete poradiť ako to zvládnuť a donosiť babetko, o jedno som už prišla nechcem prísť aj o to druhé Ďakujem.
@janka3179 ja som kôli skracujucemu krcu prelezala 2 tehotenstva. V nemocnici pri jedno 9 týždňov a pri druhom 6 týždňov. A potom ďalšie ležanie doma. Ale tak zvládli sme to do 36 TT. A keby som poctivo nelezala neviem ako by to dopadlo lebo aj pri fakt poctivom ležani v nemocnici sa ten kŕčom skracoval.
Ale tým ťa chcem len podporiť že to môže dopadnúť aj dobre 🙂. A že možno sa ti už do konca tehu ani neskrsti aj keď nebudeš ležať. Len keď to človek nikdy nevie.
Do nemocnice ťa neposlali?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janka3179 ahoj ja som mala, v 17tt mi na to prišli, mal 2.8cm a o týždeň na to už len 2.5cm tak moja doktorka urobila serklaz+ zvýšila dávku progesteronu. Až do 37tt, kedy odstránila serklazny steh, som musela lezat, mala som povolené ísť len do sprchy a na wc, nemohla som nič robiť..len lezat..bolo to hrozne ale stalo to za to, maly vydržal a dokonca pôrod musel byt vyvolavany lebo sa mu nechcelo von. Držím palce. Serklaz a prísny kludovy režim sú asi tvoja najviacsia šanca 🙏🏻