Skracovanie krčka v 28. týždni

natala12n
20. máj 2024

Ahojte baby v 28tt ma hospitalizovali so skráteným krčkom teraz som už takmer v 31tt. Ako dlho vás držali v nemocnici ? Myslíte že je šanca dostať sa ešte domov?

ivka21
20. máj 2024

@natala12n tak zalezi ako vazne to mas. Ja som bola 3 dni potom som chcela ist domou a na dalsi tyzden zas do nemocnice 3 dni a o tyzden a pol som porodila.ale boli tam aj mamicky co tam mesiac lezali. Treba babu aspon do 35t vydrzat.

natala12n
autor
20. máj 2024

@ivka21 no mám krčok 15mm ale dúfam žw to stabilizujú a pustia domov

paulahr
21. máj 2024

@natala12n mala som to isté, skracovanie krčka tiež myslím 28tt..vydrzala som to presne do 40+0😊ale musela som ležať, ležať, ležať, na záchod, najesť sa, na kontrolu a ležať a takto do 38tt..musíš si nastaviť v hlave že to zvládneš ..pustiť si seriál, prečítať knihy a manžel nech ti donesie dobre jedlo …držím palce 😊

paulahr
21. máj 2024

@paulahr ešte som zabudla napísať že v nemocnici som bola týždeň max. Ale bohužiaľ až 4x lebo neskôr mi už často tvrdlo brucho

natala12n
autor
21. máj 2024

@paulahr ďakujem za povzbudenie, dúfam že nás odtialto pustia čoskoro lebo predsa doma je doma. Zajtra ma caka meranie tak dufam ze to bude vyzerat dobre. Ja viem ze vydrzime do terminu verim v to.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre